Pages

keskiviikko 23. marraskuuta 2016

House Of Lola- Perfect match top ja rento arkityyliMarraskuun pimeys on vienyt sporttikärpäsen mennessään ja tekisi vaan mieli vetää villasukat jalkaan ja käärityä sinne viltin alle. 

Jos nyt ihan tarkkoja ollaan, niin kieltämättä tänään työpäivän jälkeen tuli näin tehtyä. ;) Toisaalta näin kroppa kertoo, että se tarvitsee lepoa ja sitä se on saanutkin vähän liiankin kanssa. Levon lisäksi se tuntuu kaipaavan kovasti suklaata,  ja sillä sitä ollaan ravittu useana iltana. ;) Joo vähempikin varmaan riittäisi, mutta pitää välillä myös nauttiakin elämästä niiden herkkuhetkien muodossa.  

Oikeastaan viimeisen vuoden aikana olen herännyt siihen ajatukseen, että minun ei tarvitse elää minkään  ruokavalion kanssa, vaan minä itse määritän oman onnellisuuteni. Jos se on sitten pala suklaata tai kaksi, niin sen kuuluukin olla niin. Kiristellään sitten joulun jälkeen. ;)

Pääsääntöisesti yritän kuitenkin viikolla syödä terveellisesti, mutta arkeenkin kuuluu ne pienet herkkuhetket.On jännä ollut huomata omassa arkityylissä, miten se on vuosien varrella muovautunut siihen  mitä se tänä päivänä on. Nykyisin on tärkeämpää se mukavuus, kuin ulkonäkö. Esimerkiksi töissä minulla useasti on villasukat jalassa, vaikka kaapissa olisi upeat hopeiset blingbling kengät. Tämä siitä syystä, että olen kyllä ihan armoton vilukissa lähes vuodenajasta riippumatta. Jos en olisi niin käsi neulomisessa, niin minulla olisi useampi pari  villasukkia mistä valita fiiliksen mukaan. Arkena pukeudun rennommin, mutta pääsääntöisesti kyllä farkut on töissäkin jalassa,kotona sitten jotain muuta. Lolan vaatteista ihastuin tähän kuvassa olevaan  Perfect match toppiin ja se onkin tulossa jossain vaiheessa minulle itsellenikin. Paita muuten mätsää kivasti meidän tapettiinkin, että sellainen seinäruusu. ;) Pukeutumisessakin rakastan värejä, vaikka se ei aina siinä arkityylissä näy. Pinkki onkin pop niin sisustuksessa kuin vaatteissa. 

Tämä pieni sydänten valloittaja on ollut sulostuttamassa elämäämme kohta 3 vuotta. Työpäivän jälkeen hän on ensimmäisenä antamassa pusuja,  huokaisee raskaasti, ja painaa päänsä rintaani vasten. 
Tico osaa olennaiseen keskittymisen taidon, palasen kun siitä saisi itselleen. :)


Facebook sivullani on arvonta, jossa on palkintona tämä upea rannekoru kun sivullani on 200 tykkääjää.
Arvontaan osallistut kommentoimalla joko blogiin tai Facebookkiin postauksen alle. Kannattaa myös tykätä sivusta,niin saadaan koru nopeammin jonkun onnekkaan kotiin. 

vaatteet: Perfect match top
                housut:
               Lolan vanhempaa mallistoa

Kampaus ja meikki: Parturi-kampaaja ja meikkitaiteilija Selina Tahvanainen

11 kommenttia:

 1. Mukaan arvontaan .ihana koira. En ole facessa niin en voi tykätä. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Koirat kyllä osaa tuon hellyttämisen taidon.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Mukana arvonnassa.
  Pitäisiköhän itsekin viedä töihin villasukkia! :)

  paivi_h83(at)Hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Mukana kivassa arvonnassa :)

  cloudberryshake (at) gmail.com

  VastaaPoista
 5. Niin totta tuo, että tähän vuodenaikaan keho huutaa suklaata. Minulla oli vielä angiinaa tässä hiljattain, joten sali ja lenkit jäivät pakosti tauolle... Nyt kurkku on terve, mutta se lenkille lähtö...

  Mutta: mukana arvonnassa. :)

  VastaaPoista
 6. Hei! Osallistun kivaan arvontaan näin blogin kautta :) Toivotan samalla hyvää lähestyvää joulunaikaa!
  T: Miukkis
  birgit82@suomi24.fi

  VastaaPoista
 7. Koitanpa onneani arvonnassa! :) hiltuha(at)gmail.com

  VastaaPoista
 8. Ihana!! Mukana arvonnassa :)

  jelena.nieminen(At)hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Mukana arvonnassa!
  Irmeli / irmeli.nieminen (at) hotmail.com

  VastaaPoista