Pages

torstai 2. maaliskuuta 2017

Mikä on sinun paheesi? Kaupallinen yhteistyö Hyve&pahe ja arvonta


Ei varmaan juuri yllätä kun sanon, että kakut ovat vieneet tämän tytön sydämen. Hiljattain olin karkkilakossa ja voin sanoa käsi sydämellä, että ilman karkkia pystyn helposti olemaan pitkään, mutta elo ilman kakkua tai pullaa olisi himpun verran haastavampaa. Onneksi kaikkia houkutuksia ei tarvitse vastustaa, mutta välillä ehkä kannattaisi. Toisaalta eikös sanonta mene niin, että pulla päivässä pitää pyllyn pyöreänä. Ja tämän suhteen minä totisesti olen tehnyt oman osani. Eli unohtakaa tytöt kyykkäys ja pullaa nassuun! 


Olen pidempään jo miettinyt postausta Joensuun suosikkikahviloistani ja tässä se nyt tulee.
Ensimmäisenä Hyve & Pahe, joka sijaitsee Joensuun ydinkeskustassa ihanassa miljöössä yhdessä elokuvakeskus Tapion kanssa. 


Hyveen & Paheen sekä Kahvila-Konditoria Houkutuksen takaa löytyy Pirkko Burman ja Jari Puruskainen, jotka ovat hienolla panoksellaan olleet kehittämässä Joensuun sekä Kuopion kahvilaelämää. Tuorein tulokas on Joensuussa sijaitseva Vesikioski, josta saa kesäisin herkullisia pullavohveleita sekä täytettyjä vesirinkeleitä.Hyve & Pahe  jakautuu yläkerran Hyveeseen, jossa tarjolla on gluteiiniton ja vegaaninen salaattipöytä sekä wokkia. Lisäksi lauantaisin tarjoillaan lohikeittoa.

Salaateilla en kyseisessä paikassa vielä ole käynyt, mutta wokki on kyllä Joensuun parasta!
Kannattaa testata!
Ajatus wokkien tuomiseen osaksi Joensuun kahvilan valikoimaa lähti siitä, kun Pirkko Burman oli yhteistyökumppaninsa kanssa käymässä amsterdamilaisessa ravintolassa, jossa wokkien raaka-aineet sai itse kerätä kuppiin. Siitä innostuneena syntyikin idea tuoda wokit myös Hyveen valikoimiin. 


Alakerrassa sijaitseva suklaakahvila tarjoaa paheita moneen makuun makean ystävälle.
Kahvila-konditoria Houkutuksella on tärkeä rooli suklaakakkujen ja muiden herkkujen valmistajana. Itse olen enemmän mieltynyt Hyveen & Paheen valikoimaan. Kakut ovat syntisen makuisia ja ulkonäkökin hivelee silmää enemmän. Makuasioita toki nämäkin.
Sitten siihen arvontaan:

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä nauttimaan Hyveen & Paheen syntisen hyvistä herkuista, sillä yksi onnekas saa lahjakortin kyseiseen kahvilaan. Tykkää sivusta, kommentoi ja vinkkaa halutessasi myös kaverille,  ja olet mukana arvonnassa! Onnea arvontaan!

Rakkaudella Kirsikka 

osa kuvista lainattu Hyveen& Paheen Facebook sivuilta

6 kommenttia:

 1. Pussikatille maistuis joskus toistenkin tekemät kakut ��

  VastaaPoista
 2. Tykätty ja jaettu!
  Kyl vesi tuli kielelle.....nam!

  mirjahelena.savikko@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Kyllä maistuisivat, näyttävät hyviltä.
  savikkoilmari@gmail.com

  VastaaPoista
 4. On pitänyt Joensuussa käydessä piipahtaa, mutta on valitettavasti jäänyt! Seuraavalla kerralla sitten!
  miianblogi(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
 5. Slurps,nyt on kielenvievä arvonta.T:Anne.H

  VastaaPoista