Pages

maanantai 20. maaliskuuta 2017

Angus Steak& Wine- Lihallisia nautintojaMainiota viikon alkua sinulle! Viikonloppu oli kaikin puolin ihana ja voimaannuttava. Joskin maanantai käynnistyi vähän tahmeammissa merkeissä.

 Perjantaina hyppäsin junaan ja suuntasin miehen serkun luokse Lappeenrantaan. Tällä kertaa ei tarvinnut venailla, vaan juna oli  aikataulussa.  Miesväki tuli lauantaina,  kun pikku herra pääsi perjantaina  elämänsä  ensimmäistä kertaa Tubetourille osallistumaan. Sitä hän ei luonnollisestikaan halunnut missata.

 Ilalla sainkin ihastella kuvia, joissa hän poseerasi idoleidensa kanssa. Tuon hetken hän varmasti muistaakin pitkään. Minä puolestani sain nauttia pienten neitien seurasta, ja leikkiä prinsessaleikkejä ihan luvan kanssa.

Edellisen kerran kun olimme miehen kanssa Lappeenrannassa, minua jäi kaiveleman kun emme olleet tehneet paljon hehkutettuun Angus Steak& Wine-ravintolaan pöytävarausta. Tuolloin jouduimme tyytymään viereiseen Amarilloon.  Ennen kun joku pahoittaa mielensä täytyy todeta, että Amarillostakin saa oikein hyvää ruokaa.

Tällä kertaa emme luottaneet hyvään tuuriin, vaan olimme tehneet pöytävarauksen jo ennalta. Lapsukaiset saattelimme miehen sedän hoiviin, ja suuntasimme nauttimaan lapsivapaasta  hyvästä ruoasta ja seurasta nauttien.Angus Steak&Wine- ravintola on tyylikäs ravintola, joka sijaitsee Lappeenrannan keskustassa, Amarillon yhteydessä. Angus lupaa tarjota elämyksiä ja aitoja makuja.

 Anguksen laadun takaavat  laadukkaat lihatuotteet ja ammattitaitoinen henkilökunta. Angus haluaa tarjota asiakkailleen kokonaisvaltaisen elämyksen, jossa palvelu, ruoka ja miljöö kohtaavat toisensa.

Minä päädyin kokeilemaan Paimentolaisen Karitsan sisäfilettä. Tähän annokseen sai valita itse lisukkeet ja minun valintani olivat: rapeat batattiranskalaiset, Anguksen talon juurekset  ja vadelmainen punaviinikastike. En ole ikinä syönyt niin hyvää lihaa missään kuin tämä, ja mitkään sanat ei tee annokselle oikeutta. Tämä pitää itse kokea.Tämä ravintola saa minulta vahvan suosituksen. Täydellinen ilta! Kuplivaa lasissa ja höyhenen kevyt olo. Tänne kannattaa tulla kauempaakin.

osa kuvista lainattu Anguksen sivuilta
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti