Pages

tiistai 27. joulukuuta 2016

Joutsenon helmi: Sisustuspuoti Helkkä Dreams

Joulun alla kävimme Lappeenrannassa ja jo etukäteen haimme inspiraatiota kivoista paikoista, joissa poiketa matkan aikana.

 Niin uskomatonta, että näinkin pieni paikka antaa joka kerta jotain uutta, ja vieläkin jäi vähän hampaankoloon.

Reissun ehdoton kirsikka oli Sisustuspuoti Helkkä Dreams, joka sijaitsee Joutsenossa. Ulospäin hieman vaatimattomat puitteet, mutta mitä aarteita se kätkeekään noiden ovien taakse. Sisustuspuoti Helkkä dreams on aloittanut ensin pienesti olohuoneesta käsin ystäville ja läheisille ihania sisustustuotteita myyden, ja pikku hiljaa se on saavuttanut nykyisen loistonsa.

Ihana, että seurana oli ystävä, jonka kanssa saimme nauttia kauniista tavaroista yhdessä huokaillen, ilman  kiirettä.Tämä on paikka, mistä ei meinannut saada tarpeekseen.Voiko tämä olla edes todellista, tuli mieleen siinä ties monettako kertaa liikettä kierrellessä. Ihastelun lomassa meille tarjoiltiin glögiä ja suklaata.Näihin Mailegin Nisseihin en kyllästy ikinä!
En ole missään nähnyt näin mahtavaa Greengaten valikoimaa! Ihan huikeaa. Greengaten
löysin vasta hiljattain, mutta tällä kertaa oma valikoimani ei karttunut, vaikka tulinkin hypistelleeksi vaikka sun mitä ihanaa.


Tähän kranssiin ihastuin, ja ehkä vähän jäi kaivelemaan kun en tullut sitä hankkineeksi.

Muutama ihana juttu toki tarttui mukaan. Konmarituksen myötä sitä miettii entistä tarkemmin mitä todella haluaa kotia kaunistamaan. Toisaalta voin nauttia kauniista tavaroista ilman, että minun tarvitsee niitä kaikkia hankkia itselleni.

Voinkin ihan vilpittömästi sanoa, että Helkkä Dreams on Joutsenon helmi ja tänne palataan vielä uudestaan kun aika on oikea.


Osa kuvista lainattu Helkkä Dreamsin sivuilta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti