Pages

sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Ihana Fabriikin joulupuoti


Hurjaa miten lähellä tuo joulu on. Tämä viikonloppu oli kuitenkin pyhitetty jouluostoksille ja pienelle irtiotolle arjesta, mikä tulikin juuri oikeaan saumaan. Suuntana meillä oli Lappeenranta.
Viime kerralla ihastuimme Pulsan asemaan ja sinne suuntasimme myös tällä kertaa. Pulsasta  lisää: Ihastuttava Pulsa. Pulsassa nautimme jouluisesta tunnelmasta ja ihanista leivoksista kahvin kera.

 Pois lähtiessämme huomasimme ilmoituksen Fabriikin joulupuodista, joka olikin meille uusi tuttavuus,  ja päätimme poiketa sinnekin matkan varrella. Fabriikin joulupuoti sijaitsee Vilkjärvellä ja on auki  muutamana päivänä joulun aikaan tai sovittaessa.  Fabriikki on yhden naisen käsityöyritys Lappeenrannassa. Käsintehdyissä tuotteissa on pieniä ja isoja yksityikohtia, joilla saat luotua persoonallisen ilmeen kotiisi. Materiaaleina on käytetään puuta, vaneria, luonnonmateriaaleja, pellavaa ja kierrätettyä tavaraa ja paljon muuta. Tuotteita saat myös tilauksesta, jolloin ne on juuri sinun makuusi.


Mikä lämmin tunne tuli jo kun kaarsimme autolla pihaan.Fabriikin joulupuoti sijaitsee vanhassa navetassa ja se on sisustettu vanhoin esinein ja jouluiset sisustustuotteet  on Hanna- Kaisa Suurhaskon käsialaa.  Viereisessä töllissä on tarjolla piparia  ja glögiä ja vanhat esineet luovat sinne omanlaisensa tunnelman.
Uniikkeja esineitä, joita oli ilo vaan ihmetellä ja muutama ihanuus toki tarttui mukaankin. Tätä paikkaa ei kannata ohittaa, ihanan tunnelmallinen miljöö ja tänne palataan uudelleen.

Ihanaa jouluista viikon alkua sinulle!

-Kirsikka-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti