Pages

torstai 15. joulukuuta 2016

Jouluiset toiveet

Täällä ei joulustressi ole päässyt pahemmin puraisemaan ja itseasiassa tuntuu, että se jouluhössötys on jäänyt vuosi vuodelta vähemmälle. 

Tänään nautin kauniista säästä kun reippailin töistä kotiin ja kuuntelin jouluradiota kävellessäni. Suunnittelin, että teen vähän kotihommia pienien kauneusunien jälkeen,mutta tulipa vedettyä kevyet parin tunnin tirsat. Se jos mikä on ihan parhautta.

Jouluistamme poiketen saimme tänä vuonna  kutsun isältäni saapua Savoon joulun viettoon,joten silläkin tavalla joulumme on erilainen. Joulua olemme viettäneet perinteisesti kotona oman perheen voimin ja  olemme käyneet pulkkamäessä ennen jouluruoan nauttimista ja pukin saapumista

Minun ja miehen jouluaaton perinne on myös joulurauhan julistus ja lumiukon katseleminen. Tätä perinnettä on kovasti yritetty lapsillekin iskostaa, mutta laihoin tuloksin. ;) Teini jo tuossa tuulettti, että tänä vuonna ei päästäkään nauttimaan äidin bravuuria vuohenjuustogratiinia aattona. Nautin siitä, että tänä vuonna minun ei tarvitse laittaa joulua. Se ei ole ehkä minunlaiseni joulu, mutta varmasti ikimuistoinen siltikin. Voi toki olla, että löydän itseni hääräämästä kuitenkin siellä keittiön puolella. ;) 


Mitä sieltä joulutoiveista sitten löytyy tänä vuonna?

Hiljattain hankin itselleni syntymäpäivälahjaksi Balmuirin Kid Mohair huivin sävyssä silver pink ja tämä olisi täydellinen pari sille. Olen tykästynyt näihin Tuomas Kyrön mielensäpahoittaja kirjoihin  ja tässä olisi ajankohtainen teos. Mikä olisi ihanampaa joulun pyhinä kun käärityä viltin alle tämän kirjan ja vaikka glögimuki seuranaan.Bodyshopin ihania tuotteita ihastuttavassa Kirsikka rasiassa. Kelpaisi. 


Edbladin koruja löytyy ainakin Sokoksen valikoimista. 


Greengaten suhteen olen vähän myöhään herännyt. Näihin ihastuin Porvoon reissullamme ja erityisesti nämä mukit ovat mieleeni.

Kastehelmi sarjasta olen haaveillut pitkään ja sarja onkin tuttu jo lapsuudesta.


Pakkasella ihoa voi hemmotella vaikka näillä Biothermin tuotteilla.


Herkkusuun valinta on Johan Bolowin Lakrids namit.

Jännä miten sitä lapsena tuskaili, että taas pörrösukat ja nyt niitä sitten toivoisi saavansa niitä sen suklaan ohella. ;) Tosin tämä vilukissa huolisi mieluiten kauniit villasukat jalkoja lämmitttämään. Mutta kaikkein eniten odotan sitä, että loma alkaa ja sen saa viettää niiden rakkaiden seurassa hiljentyen joulunviettoon. 

Nyt odotan jo innolla viikonlopun tyttöjen reissua ystävän seurassa hemmottelun ja joulushoppailun merkeissä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti