Pages

tiistai 6. joulukuuta 2016

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Ilman heitä, selvinneitä, jostain sieltä,
puhuisimme vierasta kieltä.
Ilman heitä, joiden ristit on puuta,
arkipäivä ois kuudes joulukuuta!

 -Pertti Mäenpää- 

 Kiitos vapaudesta veteraaneille ja hyvää itsenäisyyspäivää!Se tunne kun sulla on hirveän hienot visiot täydellisestä jälkkäristä ja lopputulos on tämä!ei menny ihan putkeen tämä Kirsikan kokeileva keittiö, mutta maku oli kyllä taivaallinen. Ihana mies kävi hakemassa lisää valkosuklaata kuorrutteeseen, joten perherauha säilyi. Osaan olla äärettömän raivostuttava tapaus kun haluan, että kaikki on täydellistä. No lopputulos ei todellakaan ole lähelläkään sitä,mutta olisittepa nähneet ennen kuvan. :D 


Tätä itsenäisyyspäivää ollaan vietetty pakkasta piilossa sisätiloissa. Iltaa kohden meno vähän virkistyi kun söimme itse valmistettua pulled porkkia burgereiden kera ja odottelimme jännittyneinä linnanjuhlien alkamista. 

Tänä vuonna kokoonnuimmekin koko perheen voimin kisastudiota pitämään herkuista nauttien. 
Linnanjuhlissa tietysti on parasta pukuloiston seuraaminen.Suurena pinkin ystävänä bongailinkin monta ihanuutta. Ja mikä ihanaa, että kengätkin olivat tärkeässä roolissa. Parit Minna Parikat tulikin bongailtua, joista toiset kirjailija Tuija Lehtisellä.  Ihana on ollut myös seurata, että miehetkin alkaa panostamaan ihan eri tavalla juhlapukeutumiseen. Upeana esimerkkinä ihastuttava Robin!

Ihastuttava Presidenttiparimme. Rouva Jenni Haukio on aina tyylikkään elegantti, eikä
tämä ilta ollut poikkeus. Jennin puku on hänen luottosuunnittelija Sari Norströmin käsialaa ja se on valmistettu shangtung-silkistä. 

Tämä Nooralotta Nezirin ihana pinkki on yksi omista suosikeistani.

Seurasitko sinä linnanjuhlia ja löytyikö omia asusuosikkeja?

Täällä juhlahumu huipentui itsenäisyyspäivän saunaan. Tällaisessa pakkasessa sitä varsinkin osaa arvostaa. 

huikeaa iltaa sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti