Pages

perjantai 20. tammikuuta 2017

Ihana valoilmiö


Näin makeasti starttas minun viikonloppuni. Olen pitkään himoinnut noita herkkukaakaoita ja tänään pääsin omastani nauttimaan  Kauppaneuvoksen kahvilassa. Seuraksi pääsi kolmen suklaan hyydykekakku ja voin kertoa, että tyydytti kyllä makeannälkäni toviksi. :D
Siinä nautiskellessani pääsin myös nauttimaan kauniista kantelemusiikista.
 Ps suklaaseen en koskenut. ;)


Tänään olemme päässeet todistamaan tuota ah niin ihanaa valoilmiötä, ja nautin siitä täysin siemauksin, kun kävelin töistä kaupunkiin. Miten sitä on ihan eri tavalla elossakin kun aurinko näyttäytyy. Ihmeellinen juttu!


Viikonloppuun virittäytyminen alkoi itseasiassa jo eilen kun suuntasimme ystävän kanssa Kerubin Komiikka festareille seuraamaan Tommi Mujusen stand up esitystä.

Tämä ei olisi voinut tulla parempaan saumaan. Mikä sen parempaa kun poskilihakset saa liikettä ja olokin vähän kevenee. ;)

" On joskus päiviä hyviä, että joukkoon mahtuu osa synkkiäkin". Ihan vihellellen  ei ole tämä viikko mennyt. Onneksi loppuviikosta asiat kääntyi kuitenkin parempaan päin, ja lähes jo vihellytti kun töistä lähdin. :)


Ja jos ei pieni shoppailu piristä, niin ei sitten mikään. :) Olen rakastunut näihin Cubuksen Jeggings Janeihin. Ensimmäiset ostin vasta hiljattain ja se olikin löytö kirpputorilta.  Ihan törkeen hyvät jalassa, ihanan pehmeät ja tarpeeksi korkeutta myös vyötäröllä. Tästä  mamma tykkää!:D ja mikä parasta valikoimaa riittää.


näille lähtee siis vahva suositus.

Kuvassa näkyvät vaaleat "villasukat" on henkkan ja maukan valikoimaa, hinta hurjat 7€
Villaahan ei näissä juurikaan ole, joten siksi en niitä villasukiksi miellä, mutta passaa minulle. :)

Huomenna suuntaamme mieheni kanssa Saimaan kylpylään pienelle irtiotolle. Mummo saakin nauttia muiden poikien seurasta yhden yön verran.

Mukavaa viikonloppua sinne!

tämä suuntaa sohvalle Voicen pariin

rakkaudella Kirsikka

4 kommenttia:

  1. Hienoja löytöjä. Piristää ihanasti kun voi välillä tehdä asioita joista nauttii :) Ihanaa päivää sinulle.

    VastaaPoista
  2. Todella kivoja ostoksia, ja tuo kaakao näyttää naurettavan herkulliselta *o*

    ❀ Cinderella Days ❀

    VastaaPoista