Pages

tiistai 3. tammikuuta 2017

Anna hyvän kiertää


Aloitettaisiinko tämä vuosi hyvänmielen teolla?
 Minä uskon hyvään ja siihen, että antamalla palasen omasta hyvästään,saa itse jotain parempaa tilalle. Tykkään tehdä yllätyksiä läheisilleni ja mikä olisi parempi tapa muistaa joitakin teistä blogini lukijoita kuin pieni yllätys vuoden 2017 aikana. Se voi olla kirja, lounas,vierailu, jotain itsetehtyä tai melkein mitä vain. Kaikki tämä tulee tapahtumaan kun aika ja paikka on oikeat, Yllätykselliseen arvontaan osallistut kertomalla mitä toivot tulevalta vuodelta.

Minä uskon pinkkiin

Minä uskon, että kalorit palavat parhaiten nauramalla.
Minä uskon, että onnellisuus tekee kauniiksi. 
Minä uskon, että huomenna on uusi päivä ja.. 
Minä uskon ihmeisiin. 


Rakkaudella Kirsikka

3 kommenttia:

 1. Toivon työasioiden selkiytymistä ja mielenrauhaa, tasapainoa. Sanoilla on suuri voima, miten vaikuttavaa tuo "minä uskon.." Ja oikeasti, viime vuoden jälkeen minä todellakin uskon ihmeisiin, sellaisen saimme kokea. postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Toivon ajatuksieni selkeytymistä, lisää voimia lapsiperhearkeemme ja uutta työpaikkaa. Ja jonkinlaista ihmettä, jotta perheemme unelmat toteutuisivat.
  kukkahattuaiti@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Toivon ajatuksieni selkeytymistä, lisää voimia lapsiperhearkeemme ja uutta työpaikkaa. Ja jonkinlaista ihmettä, jotta perheemme unelmat toteutuisivat.
  kukkahattuaiti@gmail.com

  VastaaPoista