Pages

sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Tervetuloa vuosi 2017


Näin uudenvuoden kynnyksellä on hyvä kääntää vielä katse menneeseen vuoteen ja miettiä mistä olen kiitollinen.

 Vuoden vaihtuessa mietimme oman perheenkin kesken, mitkä ovat olleet niitä vuoden kohokohtia, mitkä ovat jääneet mieleen. Aika nopesti sieltä nousi esiin lasten puheista Pariisin matka Disneylandin vierailuneen.

Itse koen, että viime vuonna se omasta hyvinvoinnista huolehtiminen ja, että olin itselleni armollisempi olivat tärkeitä oppeja. Olen kiitollinen, että minulla on ihania ystäviä,jotka kannattelee ja tekee siihen arkeen ripauksen juhlaa. Olen onnellinen myös upeasta perheestäni, vaikka ne välillä koetteleekin hermoja. :D

Viime vuoteen mahtui paljon ihania hetkiä. Esikoisen ripille pääseminen, Pariisin matka, blogin perustaminen ja pienet irtiotot arjesta muutamia mainitakseni.

Toivon, että ensi vuosi toisi kaikkea tätä lisää ja uusia haasteita myöskin. ;) tehdään tästä yhdessä upea vuosi!

Miten meidän uusivuosi sitten menikään?

Meillähän uutenavuotena juhlitaan myös miehen synttäreitä, joten olimme varanneet pöydän Amarillosta.


Otin ihanan Chevreburgerin, koska vuohenjuustosta en saa koskaan tarpeekseni. Huikeat 45min jonot, että pöytävaraus todellakin kannatti.

Jäimme vielä odottelemaan kaupungin ilotulitusta, jota oli paljon hehkutettu etukäteen, eikä turhaan.

Upeat ilotulitukset musiikin saattelemana, kannatti jäädä katsomaan.

Juhlan kunniaksi myös Tico pukeutui tilanteeseen sopivasti. Raketteja hän ei pelkää, lähinnä häntä vaan ihmetyttää.  Enemmän kiinnostaa tuo tarjoilupuoli, joka perinteisesti meillä on juustotarjotin herkkuineen. Perinne, joka on minulle tuttu jo lapsuudesta.

Kuohuva puolesta tällä kertaa vastasi Oodi Vapaudelle. Kuohari, jonka ulkoasun on suunnitellut Katri Niskanen, eikä makupuolikaan ollut hassumpi.

Perinteinen uudenvuoden sauna myös odotti juhlijoita ja tinoista tuli kaksi koiraa ja vauva. ;) Jäädään jännittyneinä siis seuraamaan mitä tuleva vuosi tuo tullessaan. :D

Juhlahumu jatkuuu tänään 17v kihlapäivän merkeissä.

Miten siellä vuosi vaihtui?

Upeaa päivää sinulle!

- Kirsikka- 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti