Pages

tiistai 24. tammikuuta 2017

Kahvila Majurska ja linnoitukset


Lappeenranta ihastuttaa minut aina uudelleen eikä tämä kerta ollut poikkeus.
Olen jotenkin enemmän viehättynyt idyllisistä kahviloista ja putiikeista, jotka sijaitsevat vanhassa miljöössä. Mieheni kutsuukin minua putiikkitytöksi. ;) Tällä kertaa sain houkuteltua miehenkin mukaan.  Hän ei varsinaisesti ole mikään kahviloissa kävijä, mutta ihastui myös tunnelmaan.

Vaikka kahvilassa oli iloinen kuhina koko ajan ja iltapäivän kahvittelijoita riitti, niin silti siellä vallitsi rauhallinen ja lämmin tunnelma. Nautimme omenapiirakkaa vaniljakastikkeen kera, joka oli oikein herkullista.Kahvila Majurska sijaitsee siis linnoituksen läheisyydessä, ja siellä on erilaisia tunnelmallisia huoneita ja pikku putiikkeja. Tämä osa Lappeenrantaa olikin minulle uusi tuttavuus.Koko päivän saimme nauttia auringon paisteessa  kauniista maisemista.Miten ihanaa oli kävellä tuolla Lappeenrannan keskustassa ja nauttia tunnelmasta kaikilla aisteilla.
Mies ei vaan samalla tavalla osannut arvostaa tätä minun fiilistelyä. Jäin hetkeksi tunnelmoimaan upeaa puuta, jossa oli kauniit valot. Siihen mies tokaisi" hei siis se on vaan puu, jossa on  jouluvalot".


     
       
minusta se oli kaunis näky!

Lappeenrannan puutaloissa on jotain samaa tunnelmaa kun Porvoossa. Ihanan monipuolinen kaupunki ja seuraava reissukin sinne on jo mielessä.

onko sinulla antaa vielä vinkkejä Lappeenrannan tai lähiseudun must kohteista?

rakkaudella Kirsikka

6 kommenttia:

 1. Onko Pulsan asema tuttu? Jos ei, niin ehdottomasti seuraavaksi kannattaa tutustua! Aivan ihastuttava paikka. Ei ihan keskustassa, mutta helposti pääsee autolla. http://www.pulsanasema.fi

  VastaaPoista
 2. Pulsa on aivan ihastuttava paikka. Pariin otteeseen olenkin siellä vieraillut ja postannut myös aiheesta. ;)

  VastaaPoista
 3. Ootteko käyneet Lemillä syömässä särää?Ja kesällä kannattaa käydä kanavaristeilyllä Camilla`lla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei ole tullut käytyä ja tuo kanavaristeily olisikin kiva juttu, kiitos vinkistä :)

   Poista
 4. Hotelli Salpalinjan hoviksi muutettu vanha Rutolan koulu (9 km keskustasta) on ihana miljöö ja mukava yöpymispaikka.

  VastaaPoista