Pages

perjantai 31. maaliskuuta 2017

Syntisen hyvä suklaakakku ja arvonnan voittaja


Aurinkoisen päivän kruunasi laatuaika miehen kera hyvästä ruoasta nauttien. Lopulta pääsimme yksimielisyyteen ruokapaikan suhteen, ja päädyimme Toreroon. Nuorempi poitsu tosin eilen naureskeli, että olisipa hassua jos viettäisimme kahdenkeskistä iltaa eri paikoissa.

Ruoka oli ihanaa, seurasta puhumattakaan. Miten hyvää se toisen seura tekeekin, ja voi unohtaa hetkeksi ne arkiset murheet. Ja huomata, että sen toisen kanssa voi myös keskustella järkeviä. ;)

Nyt istun sohvalla tuon samaisen miehen kanssa,ja katson Voicea samalla kun tätä kirjoitan. Välillä  Tico  käy pussailemassa. Ihanan arkista sekin.

Tällä viikolla on pitänyt vähän löysätä napanuoraa, kun vanhempi poitsu suuntasi sunnuntaina koulukavereiden kera Espanjaan. Ikävä on ollut paljon konkreettisempaa kuin aiemmin. Hänellä on ollut upea kokemus,ja olen ilonen siitä, että hänellä oli rohkeutta lähteä. Kommunikointi teinin kanssa on välillä hieman vähäsanaista. Nyt kun välissä on muutama maa, niin kummasti juttu luistaa paremmin. Huomenna saamme hänet kotiin. Voi olla, että äidin silmäkulma kostuu taas kun pojan näen.
Forever- arvonnassa onni suosi Eliseä.
Onnea sinulle ja kiitos osallistuneille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti