Pages

sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Joulu sydämessäni

Perjantaina maa sai täällä Pohjois-Karjalassakin lumipeitteen ja työpäivän aikana ihmettelin ensin tuota outoa valoilmiötä taivaalla.  Jännä miten alkuviikko meni päätä riiputtaessa, mutta loppuviikosta lumi ja aurinko saivat suupielet kääntymään hymyyn. No ehkä hivenen viikonlopun läheneminenkin vaikutti asiaan. ;)

Joulufiilis alkaa hiipiä mieleni sopukoihin ja enää ei tarvitse yhtään jarrutella, onhan ensimmäinen adventti. Minun upea valkoinen kuuseni on koristeltu vaaleanpunasin palloin ja timantein.
Kotikin alkaa pikku hiljaa saamaan jouluisempia sävyjä ja perjantaina miehen ollessa pikkujouluissa vaihdoimme poikien kanssa järjestystä olohuoneeseen.

Vuosien saatossa oma joulun odottaminen ja siihen virittäytyminen saanut uusia sävyjä. Vasta hiljattain minusta on kuoritunut ihka jouluihminen,  ja nautin kun saan hiljentyä jouluun oman perheen kesken.

Joka vuosi suunnittelen, että tänä vuonna en jätä lahjahankintoja viimetippaan, mutta arvatkaapas miten taas kävikään?Onneksi pääsen vielä pienelle minireissulle ystävän kanssa ennen joulua, ja sieltä on tarkoitus kartuttaa perheen miesten lahjasaldoa.

Olen varsinkin nyt pimeänä aikana  huomannut, että pieni pako siitä arjesta, auttaa jaksamaan tätä kaamosaikaa.  Niin ihanaa kun sinne viltin alle onkin pujahtaa, niin joskus tekee hyvää lähteä sieltä kotoa vaikka sinne kävelylle tai leivoskahville ystävän kanssa.

Tunnelmallista  iltaa sinulle! toivottaa  Kirsikka jouluradion ja kynttilöiden keskeltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti