Pages

maanantai 27. marraskuuta 2017

Kirsikkaiset kutriniOlen aina ollut sydämeltäni blondi. Vaaleassa minä viihdyn parhaiten. Nyt olen kuitenkin rakastunut ihanaan kirsikkaiseen tukkaani, jonka minulle loihti Selina Hius- ja meikkistudio Glamour Roomista. On niin kutkuttavaa odottaa jokaista kampaajalla käyntiä, kun koskaan ei tiedä mitä ihanaa on luvassa.  Punainen lookkini on saanut paljon ihastusta ja tykkään kyllä itsekin kovasti väristä.

Muistan vielä miten vuosia epätoivon vimmalla olen kasvattanut tukkaani ja nyt kun tukkani voi  hyvin, on pituuttakin tullut kuin huomaamatta.


Hemaisevan seksikäs pörröpää. ;) tästä siis lähdettiin.Parin sentin tyvikasvu värjättiin piiloon Revlonin kevytvärillä, josta tehtiin mahongin sävyinen sekoitus. Väri huuhdotiin vaikutusajan jälkeen pois, ja hiukset pestiin shampoolla, jonka jälkeen levitettiin pyyhekuiviin hiuksiin Revlon Nutri color creme, sävyttävä hoitoaine sävyssä 500 Purple red. Tämän annettiin vaikuttaa lämmössä 15 minuuttia ja huuhdottiin pois. Sitten hiukset föönattiin ja latvat siistittiin. Nutri color cremejä löytyy paljon eri sävyissä, joten jokaiselle hiusvärille löytyy oma sävynsä. Samoja tuotteita on saatavilla myös kotikäyttöön, ja niillä onkin helppo ylläpitää ja saada uutta hehkua kutreihin.


Tadaa! tässä siis upea lopputulos. Kelpaa pikkujoulut juhlia näin pirteässä lookissa. 

Olen kokeillut useampaakin kuivashampoota ja tähän Revlonin versioon rakastuin oitis.
Tämä on luottotuotteeni ollut nyt punaisten kutrien aikaan, koska sen avulla olen saanut
vähennettyä pesukertoja, ja se myös antaa värille pidemmän kestoajan.

psst tiesitkö muuten, että tämä ihastuttava Löwengripin ihonhoitosarja on saatavilla  Joensuussa Hius- ja meikkistudio Glamour Roomista. Löwengrip- ihonhoitotuotteet ovat Ruotsissa saavuttaneet suuren suosion, ja tuotteiden takaa löytyy menestynyt bloggaaja Isabella Löwengrip. Tämä sarja löytyy Ruotsista jopa apteekkien valikoimista! Nämä tuotteet ovat ihastuttaneet minut ja voin lämpimästi suositella niitä sinullekin! Korkealaatuisia tuotteita kuluttajaystävälliseen hintaan. Nämä tuotteet hurmaavat tuoksullaan ja koostumuksellaan. Näihin ihastuttaviin tuotteisiin palaan myöhemmin. ;)
Hius- ja meikkistudio Glamour Roomista löydät myös ihastuttavat Orofluidon lahjapakkaukset tai lahjakortit kampaamopalveluihin,  joilla voit hemmotella läheistäsi. 

ihastuttavaa viikkoa sinulle! 


Rakkaudella Kirsikka Ei kommentteja:

Lähetä kommentti