Pages

maanantai 6. marraskuuta 2017

Karmea maanantaiJuuri nyt tuntuu siltä, että olisi vähintäänkin juossut maratonin. Jos olet pikkuisenkin asiaan vihkiytynyt arvaatkin, että kyllä meillä on juhlittu viikonloppu lapsukaisen synttäreitä. Takavuosien bileet ei kuule ole mitään tähän verrattuna. Onneksi tuota kisakestävyyttä jo löytynee. ;)

Itse juhlien suunnitteluhan aloitetaan hyvinkin ajoissa, siinä vaiheessa kun edelliset on juuri saatu juhlittua. Toki huomaat kuitenkin, että ne juhlat kuitenkin pääsevät yllättämään. Niin kuin moni ehkä tietää, niin olen ulkostanut syntymäpäivät jo monena vuonna. Minä ja kirkuvat lapset ei ole minun käsitys mukavasta illasta. ;)


Lasten takia sitä kuitenkin taipuu vaikka niihin sankaritekoihin. Minähän tietty nokkelana ehdotin Hoplop- synttäreitä, mutta pikkuherra halusi kotisynttärit. Täytyy myöntää, että hieman kauhun sekavin tuntein idea lopulta ostettiin. Ja tähän tietysti sopii kuin kirsikkana kakun päällä synttärit Halloweenin hengessä.Tuo suunnitteluhan on kaikkein parasta koko touhussa ja miehen mukaan se vähän lähtikin lapasesta. Täytyy myöntää, että pikkuisen piti lieventää kun meinasi alkaa itseänikin pelottaa koko touhu.


Teemaan sopiva lakritsa-sitruunajuustokakku

Hämähäkki ei kauan meitä ilostuttanut, vaan se pelastettiin paremmille apajille, kun eräs pikku juhlija niitä kovasti kammoksui. Asia, mitä en etukäteen tullut edes ajatelleeksi.

Välillä jotkut asiat vie vain mennessään, ja nyt ne oli nämä bileet. Mies tuossa miettikin, että rouva taitaa olla enemmän innoissaan kuin poitsu. :D  Rappusia laitoin verisen lihaveitsiköyden koristamaan ja peilikaappiin maalattiin verta pääkallojen seuraksi. Hämyinen valaistus ja luurankoja seinillä roikkumassa,kruunasivat kokonaisuuden. Keittiön pöytään leikkasin jätesäkkejä kankaaksi ja siihen hämähäkinseittejä, torakoita,kärpäsiä ja kallo koristamaan koko komeutta.

Ihanat herkut huuhdeltiin alas sappinestellä, joka oli kovasti poikien mieleen.

Ohjelmahan on kaiken a ja o. Ensin muumioimme vessapaperilla yhden vieraista ja lopuksi hänen piti päästä irrottautumaan kääreistä, mikä luonnollisesti oli parasta. Illan tähti, herra 11v oli paljastanut ohjelman etukäteen, joten pojat kerkes muutaman kerran kysellä, milloin ollaan sitä lamppujuttua.

Idea yksinkertaisesti piilosta taskulamppujen kera. Valot sammutettiin ja lamppujen avulla etsittiin piillo. Etsijä tietysti luonnollisesti käyttää taskulamppuja ja tässä vaiheessa tietty piilossa olijat sammuttaa lamppunsa. Taustalle laitoin soimaan karmivaa Halloween musaa.  Itseänihän pelotti jo eilen kun latasin Spotifyyn kyseistä listaa.

Olipa meillä ihan huiput juhlat! Ihanaa on se, miten tämä pelisukupolvi lähtee niin hienosti ja innoissaan leikin tiimellykseen mukaan, ja kukaan ei valittanut tylsyyttään.

Parasta on se lasten riemu ja toteamus, että pian uudestaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti