Pages

lauantai 4. helmikuuta 2017

Amarillo Goes to streetRakastan viikonlopuissa sitä, että silloin ei kello herärä uuteen aamuun ja voi vetäistä sen kylpytakin päälle ja juoda aamukahvit ilman kiirettä. Tämä lauantai oli kuitenkin odotettu kun sain nauttia siitä yhdessä ystävän kanssa shoppaillen ja maailmaa parantaen.
Ihana kun tietää jo puolesta lauseesta mitä toinen on sanomassa. :D

Tänä viikonloppuna on  Joensuun Amarillossa tapahtuma Amarillo Goes to street,  ja sinne suuntasimmekin kirpparikierroksen päätteeksi.

 Edullista katuruokaa latino-amarikkalaisessa hengesssä. Ovelta saimme passit käteemme ja meitä opastettiin, että passin kanssa saisimme tilata tiskeiltä annoksia, ja niiden kanssa sitten laskutuskin hoituisi kätevästi.


Ihanaa pientä purtavaa ilman jonottamista. Itse valitsin alkuun chorizomakkara-lihapullavartaan, kun ystävä maisteli pulled pork Hodarin.


Seuraavaksi lautaselle pääsi minulla vuohenjuusto wrap ja ystävällä samainen wrap karitsa versiona. Oikein maukasta tämäkin.


Koska kello oli niin paljon, päätimme myös nauttia jälkiruokaa menun mukaan kahvin kera.
Miinusta siitä, että Joensuussa menee kahvilat niin aikasin kiinni. Mikä olisi ihanampaa kun shoppailla rauhassa ja siinä lomassa saisi nauttia ne ihanat leivoskahvit.

No siihen jälkiruokaan sitten. Valittavana oli 5 vaihtoehdosta 3 vaihtoehtoa maistelumenun tavoin.

Tässä ystänväni valinnat: Vadelmachili-sorbettia, suklaamousse ja mansikkamargarita pannacotta. Minun valinnat olivat samainen sorbetti, pannacotta ja lisäksi vielä rocky roadia. Jälkiruoka oli mielestämme parasta kokonaisuudessa, mikä nyt ei suuresti varmaan yllätä :P


Jäin ehkä kaipaamaan sitä burgeria, kun se on kuitenkin omasta mielestäni yksi Amarillon klassikko tuotteista. Toivottavasti näitä teemapäiviä on tulossa vastaisuudessa lisää, ne on mainio piristys siihen tavanomaiseen  A la Carteen.

Voisin kuvitella, että keväämmällä tällainen teemapäivä saisi enemmän porukkaa liikkeelle kun teranssit aukeaa ja ilmakin houkuttelee enemmän. Lasten kanssa tämä on myös oiva tapa ruokailla kun ruoan saa heti mukaan. Siinä olisi ehkä tilausta myös omalle teemapäivälle lapsiperheille.

Näitä herkkuja saa siis vielä tänään klo 24 saakka, että vielä kerkiät herkuttelemaan. Pöytävarauksia ei tuolloin oteta vastaan.Tämä oli kyllä minun päiväni kohokohdista, se on muuten jännä et näinä päivinä se ruoka on aika usein se juttu mistä niitä kiksejä saa. :D

Mitä parhainta lauantai iltaa sinulle!

Love Kirsikka

osa kuvista lainattu Amarillon sivuilta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti