Pages

lauantai 11. helmikuuta 2017

Helmikuun Bette Box * kaupallinen yhteistyöOlen pitkään jo miettinyt Betteboxin tilaamista itselleni.

Bettebox, joka on aiemmin tunnettu nimellä Livbox. Paljon olenkin kuullut hyvää tuotteista, mutta enemmän sitä huonoa miten boxin laatu on vuosien saatossa heikentynyt. Helmikuun boxin sain yhteistyön kautta testattavakseni. Täytyy myöntää, että odotukset olivat kyllä varsin korkealla.

Sitten niihin tuotteisiin:

Lumene Nordic noir deep Impact mascara lupaa tuuheutta ja pituutta ja aavistuksen ehkä omat ripset sitä saivatkin. Miinusta lähtee liian paksusta ulkonäöstä; ei saa kunnon otetta ja myös liian paksu harja, jolla ei saa riittävän siistiä jälkeä aikaiseksi. Toimii kuitenkin toisen merkin harjalla oikein kivasti. :D  Tekee kuitenkin varsin ihanan pandaefektin, johon ei meinaa mitkään tökötit tepsiä. Ensimmäinen ripsiväri, joka levisi lahjakkaasti alaluomelle jo parin tunnin päästä.

Palmolive feel glamorous deodorantti Tästä tykkäsin, ihana koostumus jossa yhdistyy hedelmä ja kukkaistuoksu, jotka kuuluvat yllättäen omiin suosikkeihin. Ei sisällä alkoholia. Saatavilla päivittäistavarakaupoista.

Avene Cleanance micellar water
Lupaa puhdistaa kasvot ja meikin sekä sopii kasvovedeksi myös. Ihanan tuntuiseksi jättää ihon, mutta meikkiä ei puhdistanut.Saatavilla apteekeista.

Schwarzkoph Professional bc oil Miracle Bracilnut 10

Suihkutettava maitomainen hoitoaine, tämän boxin oma suosikkituote! ihanan tuoksuinen tuote ja oman hamppuni kesyttämiseen toimii vallan mainiosti. ;)Minulla kun on luonnostaan aika pörröinen ja kuiva luonnonkihara.

Nivea Cellurar Perfect Skin Eye Illuminator

Silmänympärysvoide, joka lupaa vähentää tummuutta silmänympäryksillä ja  ryppyjä. Tätä olen testannut vaan kerran ja en tiedä olenko vaan niin toivoton tapaus, että tähän naamaan ei tehoa enää mikään. :D  ihanan kevyt koostumus, mutta eroa en juuri huomannut tämän yhden käyttökokemuksen perusteella.

Helein Biotin+ ravintolisä kynsien ja hiusten hyvinvointiin

Tätä tuotetta en ole vielä päässyt testaamaan ja koska ja muutoinkin sinkkiä käytän niin voi olla, että tämä ei minulla testiin asti päädy.

Odotuksien suhteen ehkä positiivisempi kokemus oli tämän kuukauden boksi, vaikka pakkauskoot saisi minusta olla isompia.

Olihan tuo boxin odottaminen kieltämättä kutkuttavaa ja monia tuotteita näistäkään en olisi tullut kokeilleeksi ilman boxin olemassaoloa.
Ehkä  tässä kohtaa mielummin hankin kosmetiikkaa niiden omien mieltymysten mukaan.

Onko sinulle Bettebox tuttu ja  jos kiinnostuit, voit käydä lukemassa  lisää ja vaikka klikkailla oman tilauksesi.: Betteboxiin

Kuulisin mielelläni sinun kokemuksiasi tämän kuukauden boxista, mitkä tuotteet ihastuttivat ja ilahduttivat sinua?

Kirsikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti