Pages

lauantai 18. helmikuuta 2017

Hurmaava lauantaiTätä lauantaita oli odotettu pitkään ja hartaasti. Jo tammikuussa ilmassa leijaili ihana odotus kun tiesin, että uusi House of lola mallisto julkistettaisiin pian. Odotus tuntui ihan sietämättömän pitkältä, ja jo hyvissä varasinkin omat kutsuni.

 Tänään koitti siis se päivä, jolloin pääsin ystävieni kanssa hypistelemään vaatteita livenä. Mitkään kuvat ei kyllä tee oikeutta vaatteille, niin ihania ne ovat.
Tässä siis pieni kurkistus kevään ihanista House  of Lola uutuuksista. Lasten mallisto julkaistaan maaliskuun alussa ja kevään lopussa on tulossa vielä kesäisempiä ihanuuksia. Jos sinulle Lola ei ole vielä tuttu, niin täältä voit käydä lukemassa lisää.

Täytyy myöntää, että sen verta täpinöissäni olin, että ei tullut kuvia juuri näpsittyä. Niin monta suosikkia nousi esille, että valinta tuntui ihan mahdottomalle tehdä. Onneksi kevät tuo tullessaan lisää kutsuja, joten pääsen Lolahtamaan lisää. ;)

Ainoa harmini on  se, että toivoisin Lolan vaatteisiin myös pienempää mitoitusta.
Toivotaan, että tulevaisuudessa tähän tulisi muutosta.  :)
Lolan vaatteissa minua viehättää paitsi ne laadukkaat materiaalit ja kaunis ulkonäkö, niin se että näitä ei katukuvassa juurikaan vielä näy. Mutta näihin hurahtaa helposti. ;)

Hurmaavaa lauantain jatkoa sinulle!

tämä jää haaveilemaan näiden kuvien pariin ja suunnittelee jo uusia hankintoja ;)

rakkaudella Kirsikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti