Pages

sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Ripaus Glamouria ja tukkataikoja!


Jokainen meistä ansaitsee pienen palan Glamouria elämäänsä. Joensuussa torstaina 20.4 ovensa avannut Hius- ja meikkistudio Glamour Room lupaa sinulle sellaisen hetken tarjota.
Olen niin innoissani, että saan jakaa tämän teidän kanssanne!

Glamour Room sijaitsee Joensuun ytimessä, mutta kuitenkin sijainti on täydellinen rentouttavan hemmotteluhetken takaamiseksi. Täällä vallitsee rauha, jota on vaikea sanoin kuvailla.
Nautin kauniista asioista ja yksityiskohdista, ja täällä siihen on erityisesti kiinnitetty huomiota.
Glamour Room on tyylikäs ja  harmoninen kokonaisuus,jossa on  pieniä ylellisiä yksityiskohtia. Sisustuksessa väreinä on käytetty mustaa, kultaa ja valkoista


Vaalea viettelee
Minulla kesti kauan löytää omanlaiseni tyyli hiusten suhteen, ja nyt sen uskon löytäneeni.
Olen ollut rohkea värien suhteen. Ainoa kerta kun kotonakin muutos huomattiin, oli kun rouva tuli kotiin pinkin lookin kera. Pinkki oli kyllä omaankin mieleen, mutta sen ylläpito vei hermot.
Häitä tanssin punaisen tukan kera. Vaalea on sen sijaan se, johon aina palaan. Siinä tunnen olevani kotonani.

En juokse trendien perässä hiusten suhteen, mutta tämän kevään hiustrendille päätin kuitenkin antaa mahdollisuuden. Tämän hetken trendi hiusväreissä on blondin ja haalistuneen oranssin variaatiot. Minun pehkooni loihdittiin uutta ilmetta persikkaisella vivahteella. Jos siis haluat olla in, niin unohda shokkivärit!Arvostan sitä, että sain ohjeet ja tuotesuositukset kotihoitoon, jotta saisin tämän uuden kauniin värin pidettyä hehkuvana mahdollisimman kauan, ja hiukseni tuntuisivat joka päivä yhtä pehmeiltä kun kampaamokäynnin jälkeen.

Glamour Roomissa on tarjolla koko Revlon Professionalin tuotevalikoima. Minulle räätälöitiin paketti, jossa on juuri minun karheille ja kuivuuteen taipuvaisille hiuksille sopivat tuotteet. Sain mukaani muutama kuukausi sitten lanseeratun Be Fabulous- sarjan Hair Recovery c.r.e.a.m keratin- tuotteet; shampoon, hoitoaineen sekä hiuksiin jätettävän hoitoseerumin.Be Fabulousista löytyy kolme eri tuotelinjaa erikuntoisille hiustyypeille, ja tämä minulle suositeltu Recovery on se kaikista hoitavin.

Glamour Roomissa tehdään hiusten hemmotteluhoitoja, ja ajattelin lähiviikkoina käydä ottamassa Be Fabulous 4- step erikoishoidon hiuksilleni.  Näin saan maksimoitua kotihoitotuotteiden tehon.

Kauniin persikkaisen sävyn helppoon ylläpitoon minulle suositeltiin 45 days Total color care -shampoota sävyssä intense coppers.


Olen laiska käyttämään sävyttäviä hoitoaineita, joten tämä tuote sopii minulle täydellisesti!
Pesen tällä hiukseni muutaman pesukerran välein.
Kyseistä shampoota on saatavana seitsemässä eri sävyssä, joten jokaiselle pehkolle  löytyy omansa.
Odotan jo innolla, että pääsen kokeilemaan näitä laadukkaita tuotteita!

Upean hiusvärin lisäksi Selina loihti kutreilleni kiharat, mikä korostaa ihanaa hiusväriä. Meikissä on käytetty persikkaista luomiväriä ja huulipunaa. Glamour Roomilla on käytössä ben nye- ammattimeikkisarja, jolla sai upeasti piiloon ihon kaikki pikkuvirheet.


Parturi-kampaaja Jenny Nylander aloittaa työskentelyn Glamour Roomissa 2.5.
Glamour Room tarjoaa 2.5.-5.5.  välisenä aikana  Jennylle varatuista ajoista -15%. Tätä ei kannata ohittaa!  Glamour Roomin sivuille pääset tästä toteutettu yhteistyössä Hius- ja meikkistudio Glamour Roomin sekä Revlon Professionalin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti