Pages

perjantai 5. toukokuuta 2017

KP interiors- musta tuntuu multaIhana perjantai! Ja tämä päivä oli tavallista erityisempi. Kun kuulin, että Joensuuhun avattaisiin uusi sisustusliike, minun odotukseni eivät olleet pilvissä. Facebookin täyttyessa kuvista, en melkein pysynyt nahoissani. Avajaisia vietettiin eilen ja se kuumotti erityisen paljon, koska tänään pääsin vasta paikan päälle fiilistelemään ihanan ystäväni kanssa.

KP interiorsin takaa löytyy ihastuttava  Kirsi Puharinen, joka saattaa olla monelle tuttu myös H&B homen ajoilta.

Heti liikkeeseen astuessa saa hemmottelua kaikille aisteille. Ilmassa leijuu ihana tuoksu ja silmä lepää harmonisessa kokonaisuudessa, ja upeissa pienissä yksityiskohdissa.
House of Rym kupit ja lautaset löytyvät maanläheisissä sävyissä

tyyliä keittiöön näilllä Musta 5101 tuotteilla!Ylelliset Luinspa kylpylämaailman tuotteet, jonka valikoimista löytyy ihania pyyhkeitä, laudeliinoja, huonetuoksuja, kylpyhuoneenmattoja jne. Sisustuksessa muuten kuuminta hottia on nyt pampulat. ;)Pienillä jutuilla saat helposti luotua  uutta ilmettä kotiisi. Ihana valikoima silkkikukkia lämmitti tämän sydäntä erityisesti. Varsinkin näin keväällä se sisustuskärpänen iskee ja täältä helpotusta tuohon surinaan saa helposti. ;)


Kp interiorsin valikoimista löytyy paljon myös kierrätysmateriaaleista tehtyjä tuotteita.
Erikoisinta on ehkä tuoksukynttilät, jotka on tehty kierrätetyistä viinipulloista.
Valikoimista  löytyy myös kotimainen Lennol, joka tarjoaa upeita päiväpeittoja, pehmeitä vilttejä, verhoja ja tyynyjä. Näitä pitikin hypistellä ja ihastella.


KP interiors on ihana piristysruiske Joensuun katukuvaan ja tätä me todellakin tarvitsimme.

Liikkeen löydät Metropolista, osoitteesta Torikatu 29.

osa kuvista lainattu KP interiorsin Facebook sivuilta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti