Pages

maanantai 15. toukokuuta 2017

Ihan helmi äiti

Missähän sut tehtiin?
Tähtien tuolla puolella
muovailtiin huolella

Ethän sä ikinä hävitä
tuota katsetta? 
Mitähän sä vielä kantaa voit
korkealla noin kun sä soit
Ei mitään tuu niin painavaa
et se sinut musertaa

Kaunis pieni ihminen
Sä olet ainutlaatuinen
Mitä vastaan tuleekaan, toista
sua ei milloinkaan.

- Johanna Kurkela- Tämä Johanna Kurkelan ainutlaatuinen on koskettanut minua aina syvästi, ja se sopii niin moneen. Erityisesti eilen vietetty äitienpäivä nostaa tuon kappaleen huulilleni. Miten ainutlaatuisia nuo omat muruset ovatkaan. 

Vuosien saatossa äitienpäivä on toki muuttanut muotoaan. Ihanaa on kuitenkin se, että  edelleen pojat tuovat lahjat sänkyyn halien kera. Ja onhan siinä joukossa nykyisin myös karvainen lapsi.

 Meillä perinteisesti kuuluu äitienpäivään brunssi.  Ihanan puuhailun ja hääräilyn äänet kuului yläkertaan asti, kun perheen miehet loihtivat herkkuja. Teinikin oli vastoin tapojaan herännyt ajoissa ja antautui halattavaksi useaan otteeseen. Pikku herra oli tehnyt upean kortin ja teini antoi äidille Oreo suklaata, joka sattumoisin on hänen oma lempparinsa. ;) 

Olen pitkään jo haaveillut uudesta kellosta ja miehelle vinkkasinkin toiveestani. Clusen kello sitten miellytti eniten silmää ja Pavane Rose Gold stones oli valintani. Ja onhan tämä vaan niin täydellinen! 
Ihanan brunssin kruunasi lasillinen kuohuvaa. Päivä jatkuikin sitten visiiteillä mummoloihin  ja 
makeaa saikin nauttia mahan täydeltä. 
Ja mikä mahtavinta tämän äidin ei tarvinnut koskea kotitöihin yhteen kokonaiseen päivään, sanoisinko että parhautta!Tällaisia päiviä lisää, kiitos! ;) 

mitens siellä vietettiin äitienpäivää?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti