Pages

torstai 11. elokuuta 2016

Harakan uudet ihanat työpopot eli kun Tomsit muutti meille
Kuin huomaamatta on kohta tullut loman jälkeen oltua kaksi viikkoa töissä ja aika on tosiaan lentänyt. Työkengät on aika merkittävässä osassa kun päivä tulee oltua enemmän ja vähemmän liikkeessä ja monia ehdokkaita onkin tullut testattua.

Otzit oli muuten aivan ihanat, mutta minun käytössä ei kestäneet pellavaiset ja niistä teinkin reklamaation eikä ne toisetkaan mokkaiset kauan kestäneet käytössä. Sinänsä harmi kun ne oli niin hyvät jalassa ja valikoimaa löytyy varmasti ihan jokaiselle.


Voihan se toki olla, että omalle kohdalle sattui ne maanantai kappaleet, mene ja tiedä. En tiedä mistä tämä Toms innostus lähti kun en varsinaisesti ole merkistä koskaan kuulutkaaan kun ohimennen. Sitten armoton blogien selaus ja olin myyty! Ja hienointa noissa kengissä on, että ostamalla kengät tuet hyväntekeväisyyttä. Jokaisesta parista lahjoitetaan yhdet parit niitä tarvitsevalle lapselle. Vihdoinkin löytyy loistava selitys miehelle kenkäostoskiin. ;)

Tomseja löytyy useissa kuoseissa ja sen lisäksi heiltä löytyy tennareita ja ballerinoja, että löytyy varmasti jokaiselle omansa. Itse olen tällainen harakka, että tykkään kaikesta mikä kiiltää. Siksi ostoskoriin päätyi juurikin nämä hopeiset glitter versiot. Huominen perjantai onkin sitten yhtä säihkettä kun nämä popot pääsee varsinaiseen testiin. Palaan myöhemmin kertoilemaan mitä mieltä olen kyseisistä kengistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti