Pages

sunnuntai 7. elokuuta 2016

Paluu arkeen ja pieniä tähtihetkiäEnsimmäinen työviikko loman jälkeen onnellisesti takana ja sen päätteeksi suuntasimme Himokselle mökkeilemään huipun kaveriporukan kesken.

Yksi suurimpia intohimoja mulle on matkustelu ja oon liekeissä jo siinä vaiheessa kun matkaa vasta suunnitellaan. Vanhemmiten se levottomuus on vain kasvanut, enkä kauan viihtyisi paikallani.

Toki tykkään vastapainoksi olla yksin kotona, mutta niitä hetkiä harvemmin näin äiti-ihmiselle tarjoutuu. Toki mielummin lähden kotoa pois, koska en kestä sotkua ympärillä ja se oma-aika menisi vaan siihen että fiksaan paikkoja kuntoon, että voin hetken istahtaa.
Tällä reissulla juhlistimme 10v mökkiperinnettä tällä samalla kaveriporukalla. Näihin vuosiin on mahtunut monia mökkejä eri puolella Suomea, lapset ovat kasvaneet mukana reissuilla ja me ollaan entistä nuorempia. ;) Kuohari oli paikallista tuotantoa Rääkkylästä, jossa vierailimme päiväreissulla Paksuniemen satamakahvilassa ja samalla poikkesimme juomatehtaalla hakemassa tuliaisia.


 

Mitä olisi mökkireissu ilman grillailua.. ;)ja kyllähän jokaiseen mökkireissuun kuuluu myös miehen paistamat letut, niitä ilman ei mökkireissu tunnu samalta.


Se tunne kun aurinko paistaa ja lapset leikkii iloisesti omia leikkejään. Ystävät lähellä ja lämmin kesäilta, mitä muuta voisi toivoa. Vaikka arki onkin jo alkanut niin viikonlopun verran sai uskoa siihen, että kesä vielä jatkuu. Nämä mökkiviikonloput ovat olleet aina yksi kesän kohokohdista, mutta harmittavan lyhyt se viikonloppu kuitenkin on.

Ensi vuoden reissukin alkaa jo pikku hiljaa muhimaan ajatuksissa ja arkeenkin on mukava taas huomenna palata voimaannuttavan viikonlopun jälkeen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti