Pages

maanantai 8. elokuuta 2016

Läski liikkeelle ja arvonta

Menikö kesä enemmän tai vähemmän överiksi ja tuli vedettyä grilliruokaa ja herkkuja kaksin käsin?
Nyt loman jälkeen ne lempifarkut kiristää uhkaavasti ja kanssaihmiset pohtii, että onko sitä grillimakkaraa tullut vedyttyä liikaa vai joko saa onnitella tulevasta perheenlisäyksestä.

Mikä siinä muuten onkin, että painon suhteen me naiset ollaan jotain julkista riistaa ja sulle voi tulla ihan ulkopuolisetkin ihmiset laukomaan näitä elämän pikku totuuksia. Miehille se pikku kumpu on merkki hyvästä elintasosta, naiset on vaan laiskoja läskejä.

Tänä päivänä on trendikästä noudattaa ruokavaliota ja sua katsotaan vähintäänkin kieroon jos et virran mukana mene. Salillahan ei tietenkään voi käydä ilman, että tähtäät kisalavoille. Eihän se ole normaalia että joku käy salilla ja vieläpä niin, että ei koko sitä treeniaikaa lataa instaan belfietä ja selfietä.

Väkisinkin näitä fitnespimuja katsellessa tulee mieleen, että mimmosta huomiota sä niillä belfiekuvilla oikein haet ja minkä kuvan itsestäsi annat. Oma arsehan ei siinä kuosissa ole, että ruttupersettäni viittisin ihmisille esitellä saati olen siihen touhuun liian vanhakin. :D mutta toki jos sulla on hanuri kuosissa niin mikä jottei. ;)

Syksyn tullen salit täyttyy näistä kesäkilojen karistajista ( itseni mukaan lukien) ja heinä-elokuun vaihteessa Joensuuhun aukeaakin Rantakylään uusi Energy kuntokeskus.
http://www.kuntotaipale.com/
sulla on nyt mahdollisuus saada Vip lippu kyseiselle salille tutustumaan joko salin puolelle tai ryhmäliikuntoihin.

Arvon kaksi lippua!

arvontaan osallistut kommentoimalla blogiin miksi juuri sulle pitäisi arpaonnen kolahtaa.
oikein ihanaa alkanutta viikkoa sulle ja onnea arvontaan.

2 kommenttia:

  1. No siksi tietenkin, että mummo tarvitsee pudottaa painoaan jo terveydellisistä syistä ja siksi, että kun täällä iällä paino putoaa, niin se ei niin vaan kiinteydykään vaan roikkuu pahasti. Eikä se paino edes putoa oikeista paikoista, vaan juuri sieltä mistä ei pitäisi.
    mummolta@gmail.com

    VastaaPoista
  2. No siksi mulle, kun en ikinä voita mitään missään arpajaisissa ja haluun jo niin kovasti kokeilee uutta salia tohon naapuriin!

    VastaaPoista