Pages

torstai 6. lokakuuta 2016

Sano Tritanium kun haluat hyvää- kun treenivaatteilla on väliä

Mikä ihmeen Tritanium?


Tritanium Finland on kotimainen ( Joensuulainen)
korkealaatuisiin kompressiovaatteisiin ja urheilutekstiileihin
erikoistunut urheiluvaatemerkki.

Ensimmäistä kertaa luin merkistä Anna mun treenaa blogista, ja välittömästi kiinnostus heräsi.
Ensimmäinen hankinta oli shapeshifter pökät ja nyt niitä löytyykin jo kahdet :)Shapeshiftersien osakompressio ominaisuus antaa treeneihin lisäpuhtia ja oikeanlaista tukea. Minulla varsinkin jalkapäivinä ne ovat buustanneet parempiin suorituksiin, ja olen jaksanut tehdä sarjat loppuun. Olen myös huomannut, että jalatkaan eivät samalla tavalla väsy. Sen lisäksi Shapeshiftersit muotoilee ja korostaa oikeita paikkoja. Leveän vyötärökaistaleen alle piiloutuu varsin mukavasti maharöllykät, ja tekee näin ollen hoikentavan vaikutuksen. Eli jos nyt näyttää, että rouva on päässyt jostain syystä laihtumaan, niin salaisuus on nämä housut. ;)

 Ennen kaikkea ne on mukavat jalassa ja näitä löytyy monissa eri väreissä. Omasta kaapistani löytyy mustat kultaisilla ja pinkeillä painatuksilla. Toki kompressiovaatteiden lisäksi löytyy ihan perinteisiäkin laadukkaita treenivaatteita ilman tätä ominaisuutta. Kuvissa näkyvät pinkit ihanuudet ovat nimeltään
Pink Pantherit. Kaltaselleni pinkin ystävälle nämä olivat luonnollinen valinta. ;)Valikoimista löytyy omat tuotteet myös miehille ja sen lisäksi erilaisia kompressio asusteita niin naisille kuin miehillekin. Tritaniumstoren valikoimaan pääset tästä. 

Varsin nopeasti merkki on tullut tunnetuksi niin urheilijoiden kun meidän tavallisten treenaajien keskuudessa. Nettikaupan lisäksi tuotteita on saatavilla Joensuussa Sportroomissa ja pilottina myös Prismasta. Toivottavasti tämä ottaisi tuulta purjeisiin ja sen myötä rantautuisi muihinkin Prismoihin.Haluan tässä kuitenkin rohkaista liikkumaan, vaikka ei niitä tietyn merkkisiä vaatteita omaisikaan. Monesti olen kuullut sitä, että eihän sinne salille voi mennä kun mulla nyt ei oo vara ostaa kalliita merkkivaatteita. Kyllä voi!

 Sehän on rikkaus kun uskaltaa poiketa siitä valtavirrasta.  Toki se liikkuminen on mielekkäämpää, kun on varusteet,  joilla on riittävän hyvät ominaisuudet.  Itselle se uusien treenivaatteiden hankkiminen tuo lisäbuustia ja motivaatiotakin treeneihin.  Josko sitä uusien treenivaatteiden myötä taas kesän jälkeen saisi potkittua itseä persuksille ja liikkumaan. Olen monesti löytäessäni hyvän tuoteen pitkälti merkkiuskollinen ja täytyy todeta,  että treenivaatteiden osalta olen tullut kotiin. Itse rakastan räikeitä kuoseja ja niitä voisi valmistajat käyttää rohkeammin.

Onko sinulle Tritaniumin tuotteet jo tuttuja?

Toppi ja housut Tritanium

 Meikki, kampaus ja kuvaus parturi-kampaaja ja meikkitaiteilija Selina Tahvanainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti