Pages

tiistai 4. lokakuuta 2016

Herkkuhetki


Onko jollakin muullakin lähtenyt herkuttelu lapasesta? täällä yritän heiluttaa näkymättömillä tassuillani että täällä myös ;) Minulla oli kyllä vakaa aikomus ottaa nyt niskasta itseäni kiinni, mutta tiedättekös tänään on korvapuustipäivä ja facebook se tästä minua muistutti.


Töiden jälkeen sain raahattua itseni pitkästä aikaa salille ja siitä se ajatus sitten lähti.
Koska kyllähän se pulla päivässä pitää pyllyn pyöreänä. :D Tosin tähän varteen ei ole sitä pullaa tarvittu ja treeneissäkin ois helpommalla päästy jos tämän ois tajunnut jo aiemmin.

  Rehellisyyden nimissä täytyy tunnustaa, että harvemmin leivon edes pullaa ja nämäkin pullat oli pakastealtaasta, että sellainen kätevä emäntä. ;)  Tänään meillä kuitenkin oli pullantuoksuinen koti ja miten ihana pieni herkkuhetki näin viikon alkuun.

Tänään juuri tuli töissä pohdittua tuota liikunnan vähenemistä arjesta. Onko se vaan tämä ankea syksy pimeyksineen vai onko se motivaatio vaan kadoksissa.

Tämän päivän oivallus on se, että vastaisuudessa merkitsen ne liikunnat kalenteriin, muuten
niistä on vaan niin helppo lipsua.

Koskaan en ole katunut sitä, että tuli lähdettyä liikkumaan vaikka kyllä vain näin pimeänä aikana se sohva kieltämättä kutsuu lupaavasti. Itsellä ainakin on nyt alkusyksystä arki imaissut mukaansa ja energiaa ei ole ollut enää liikuntaan. Tämä on  toisaalta sellainen kaksipiippuinen juttu, koska juurikin se liikunta tuo sitä energiaa ja jaksamista arkeen.


Meillä tiistai on äidin oma saunailta. Miten ihana onkin työpäivän jälkeen nauttia hiljaisuudesta, kynttilänvalosta ja  hemmotella itseään vaikka jalkakylvyllä. Niinkin pienellä jutulla tuo sitä jaksamista arkeen. 

Ihanaa tiistaita juuri sinulle!


.

2 kommenttia:

  1. Voi miten kade oon noista korvapuusteista, pakastealtaasta tai ei. Niitä on tänään tunkenut joka tuutista. :D

    VastaaPoista
  2. En voinut vastustaa kiusasta kun niitä tunki omillekin verkkokalvoille joka tuutista. :D ihana mies toteutti vaimon hartaan toiveen.

    VastaaPoista