Pages

lauantai 22. lokakuuta 2016

Jouluinen mieli
Ihana viikonloppu. Aamupalan jälkeen ( tälle rouvalle se koitti vastaa 11 jälkeen :D)  suuntasimme Joensuun kuntoilukeitaalle Viikingit valloillaan tapahtumaan pienimmän poitsun ja miehen kera.
Kyseessä oli siis perheille suunnattu liikunnallinen pläjäys, jossa sai kokeilla eri lajeja. Pääsimme keilaamaan, kokeilemaan jousiammuntaa, ilmakiekkoilemaan, pelaamaan pingistä ja kokeilimme ulkona hyisessä ilmassa myös minigolfia. 

Aamulla vielä oli niin hieno ajatus, että suuntaisin lenkille, mutta kyllä se kummasti tuolla
ulkona haihtui, kun oli niin törkeän kylmää.

Monta päivää olen himoinnut torttuja, kun kaveri oli niitä jo tehnyt ja laittanut kuvan someen. Voi tätä somen voimaa. ;)
Ja pitihän niitä tänään paistaa ja nauttia kahvin kanssa.Tico on kanssa ihan höpelönä joulutorttuihin,ja heti kun pellin otin uunista pois, tuli hän viereen nuuskuttelemaan ja pääsi toki nauttimaan näistä herkuista hivenen.  Tänään nautiskellaan myös punaviiniä joulusuklaan kera,joten jouluinen mieli alkaa pikku hiljaa hiipiä rinnan alle.

Viikonlopun kunniaksi ostin joulun punaiset ruusut iltaa piristämään. Pienillä jutuilla on niin iso merkitys,ja  tämä rouva on helppo saada hyvälle mielelle. Kimppu kukkia ja siisti koti, siinä avain . Pieni vink vink sinne perheen miesten suuntaan. ;)

Huomiselle päivälle onkin suunnitelmissa pikku miehen toiveesta piparin paistoa. Hieman tekisi mieli viritellä jo jouluvalot, mutta taidan vielä malttaa mieleni. Normaalisti kun pipareita paistellaan,  taustalla soi Suvi Teräsniskan joululevy, oiskohan liian yliampuvaa kaivella se naftaliinista?

 Toisinaan joulufiilis on ollut kadoksissa, nyt se  pääsi yllättämään jo keskellä lokakuuta. Joko siellä ollaan jouluisen odottavissa tunnelmissa?

Ihanaa ja tunnelmallista lauantai iltaa juuri sinulle!2 kommenttia:

  1. Moikka,mulla rupes niin tekee mieli joulutorttuja että ehkä pakko tänään leipasta.Kiva kun kerroit tuosta House of Lolasta heräsi mielenkiinto välittömästi,on niin meikäläisen näköisiä vaatteita. T:Anne.H

    VastaaPoista
  2. Moi Anne! :) täällä joulutortut hävisi ja paremppiin suihin ja tänään piti jo aamulla leipoa pipareita. Luonnossa nuo House of Lolan vaatteet on vieläkin ihanampia.

    VastaaPoista