Pages

maanantai 17. lokakuuta 2016

Fransmannin brunssi-ylellisyyttä sunnuntaihin

Sateinen sunnuntai alkoi näinkin mukavissa merkeissä ja täytyy todeta
samaan hengenvetoon, että tätä oli odotettu pitkään ja hartaasti. Olin kuullut Fransmannin brunssista paljon ylistäviä sanoja ja ei kyllä tarvinnut pettyä.

 Kuoharit nappasimme tiskiltä mukaan ja näimme valtavat salaattipöydän antimet ja voihan huokaus. Onko se niin, että tässä iässä ainoat kiksit saa enää ruoasta?;)

 Ensin suuntasimme salaattipöydän kimppuun, jossa oli mm kahdenlaista lohta, ananasta,  erilaisia salaatteja, croisantteja ja tuoretta leipää. Lämmintä ruokaa oli saatavilla vähän peremmällä ja tarjolla oli mm lohta, makkaraa, kukkakaaligratiinia ja kanaa. Olisin toivonut, että ruoissa olisi ollut nimilaput, että tietää mitä mikäkin on, ja erikoisruokavaliota noudattavienkin olisi helpompi valita omansa.


 Ja ne jälkkärit sitten? Ehdottomasti brunssin paras osuus, näin herkkupepun näkökulmasta.  Oli kahvinmakuista suklaavanukasta, Macarons- leivoksia, suklaaleivoksia, kermavaahtoa, marjoja, juustoja, viinirypäleitä ja vaahtokarkkeja.  Ehkä pieni pala taivasta. :D
Kaiken kaikkiaan brunssi oli oikein monipuolinen ja tuoreet raaka-aineet on aina plussaa.
Ehkä hivenen jäi kaivelemaan ihana juustokakku, jota ei meille enää riittänyt. ;)
Joku kertoilikin, että toi Helsingin vieraansa tänne Joensuun Fransmanniin brunssia nauttimaan, ja kyllä tänne minäkin toisin ylpeänä vieraani.

Tätä pitää päästä toistekin nauttimaan. Brunssin jälkeen meidän ihana sunnuntaimme jatkui kirpparikierroksen verran ja tulikin tehtyä hyviä löytöjä.

Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle! :)

Kuvassa yksi onnellinen Kirsikka brunssia nauttimassa.

osa kuvista lainattu Fransmannin sivuilta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti