Pages

sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Lokakuun asukuvat ihastuttavassa Sinkkolassa
Minä olen kesäihminen henkeen ja vereen, mutta jollain tapaa kun ikää on tullut himpun verran lisää,
huomaan salaa nauttivani myös syksystä. Nautin pimenevistä illoista kynttilän valossa, kauniista luonnostamme, sen upeista ruskan väreistä ja, että voin käpertyä lukunurkkaukseni harmaaseen nojatuoliin viltin ja hyvän kirjan kanssa.

   Pojaltani kysyin kerran, että arvaa mitä minun tekisi mieli tehdä. Vastaus tuli hetkessä: " haluaisit mennä yläkertaan hyvän kirjan, viini lasillisen  ja Milka- suklaan kanssa. " Hymy pysyi huulillani pitkään. Juuri niin siinä kiteytyy se olennainen. Meidän pitäisi enemmän keskittyä nauttimaan niistä pienistä asioista, jotka tuottaa meille iloa siinä arjessa.

 Nautin  lukemisesta ja  varsinkin nyt syksyllä kaipaan hetkiä kirjojen parissa. Onko siellä kaltaisiani lukutoukkia ja mitä siellä luetaan näin syksyllä?
Minusta olisi mukava kuulla teiltä kirjavinkkejä ja saada ehkä itsekin uutta inspistä. Tällä hetkellä itse luen Liane Moriartyn kirjaa nimeltään Nainen joka unohti, johon palaan vielä myöhemmin.

Lokakuun asukuvat napsastiin Sinkkolan kotielänpihassa, joka sijaitsee Joensuussa.
Aivan ihastuttava miljöö rakennuksineen.
Sinkkolan kotielänpiha on perustettu 1998 ja toimintaan kuuluu kesäisin kesäkahvila, kesäteatteri, päiväleirit ja pitkin vuotta erilaisia teemapäiviä. Kesällä laitumella asustaa perinteisesti lampaat, lehmät, kanat, possu ja kukko. Samassa pihapiirissä toimii nykyisin myös päiväkoti.

Tänne monesti poiketaan nuoremman pojan kanssa kesäpäivänä eläimiä ihastelemaan ja joskus pidetään omaa piknikkiä pihassa.

Tänään alkoi taas herkkuhammasta kolottamaan ja piti piristää sunnuntaita leipomalla mustikkapiirakkaa, joka hävisikin hetkessä.

Mukavaa alkavaa viikkoa, monta kivaa juttua onkin taas, joita odottaa. ;)

- Kirsikka-
Kampaus ja meikki parturi-kampaaja ja meikkitaitelija Selina Tahvanainen

2 kommenttia:

  1. Hei, olisitko kiinnostunut tulemaan blogitapaamiseen Käsityövakkaan 27.10.? Kutsun löydät blogistani mummojakoira.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. lämmin kiitos kutsusta, mutta valitettavasti en pääse paikalle.

      Poista