Pages

lauantai 24. kesäkuuta 2017

Juhannuksen taika
Miten rakastankaan näitä pitkiä viikonloppuja, kun voi nauttia kiireettömyydestä. Tosin sisäinen kelloni herätti minut jo kuudelta, mutta onnekseni sain nauttia kauneusunistani vielä hetkisen.

Manailuista huolimatta  olemme näin juhannuksena saaneet nauttia auringosta. Mitä sinun juhannukseesi kuuluu? Me vietämme perinteisesti cityjuhannusta perheen kera grillaten ja kutsun sai myös äitini. Tänä juhannuksena kahvipöydässämme tarjoillaan laiskan naisen torttua! Miehen toiveena oli jotain nopeaa, vaikka hän tyytyikin grillimestarin rooliin.
Nopea vierasvara syntyy kaupan torttupohjaan, jossa on täytteenä kermaa ja sitruunarahkaa. Yksinkertaisuudessaan oikein maukasta, joka hävisikin hetkessä parempiin suihin.Juhannuksen kunniaksi tuli myös räpsittyä vähän kuvia perheen teinin toimesta. Ja täytyy sanoa,että onpa ihan mahtavaa kun meillä on jotain yhteistä kivaa tekemistä. Välillä naurettiinkin ihan kunnolla, kun äiti heittäytyi hulluttelemaan.


Perinteitä kunnioittaen kävimme myös katsomassa Jokiaseman juhannuskokon miehen vanhempien kera. Isompi poitsu ei ilahduttanut läsnäolollaan, koska hän ei kuulemma palavaa puukasaa lähtisi katsomaan. :D


En muista milloin olisi viimeksi sää hellinyt niin kuin nyt. Minäkin olin oikein nokkelena varannut uuden järjestelmäkameran mukaan, mutta kun sitten kaivelin kameran esiin, niin eikös vaan muistikortti ollut kotona.
Kesäinen kimppu. Pellolla kirmailut voi onneksi jättää väliin, kun kainalosta löytyy se oma juhannusheila. Muistan miten lapsena äidille piti se kimppu kukkia kerätä, vaikka sen joutui tekemään silmät turvonneina.
Muistathan, että reilun viikon päästä vietämme ihastuttavaa blogitapahtumaa, johon sinullakin on mahdollisuus osallistua. Blogitapahtuma upeille naisille tämä on ainutlaatuinen tilaisuus ja paikkoja onkin rajoitetusti! Huomio siis Joensuu, tätä ei kannata missata.


Elä hetkessä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti