Pages

perjantai 30. kesäkuuta 2017

Kesäinen mansikkapilviMinulta kysyttiin hiljattain, että miten minulla on näin upeat kutrit, ja ajattelin jakaa tämän suuren salaisuuden sinun kanssasi. Minulle, joka on vuosia taistellut tämän kuivan ja karhean pehkon kesyttämiseksi, tuo oli aika kiva kohteliaisuus. Monen suomalaisen tavoin menin monta vuotta tukan hoidon suhteen, sieltä mistä aita on matalin eli kaupan hyllyn kautta.

 Häiden aikoihin tulin kiinnittäneeksi enemmän kutreihin huomiota ja silloin silkkitipat mahdollisti sen, että minun hiuksilleni saatiin rakennettua näyttävä kampaus. Pian kuitenkin tulin palanneeksi vanhoihin huonohin tapoihin ajatellen, että ne kaupan edulliset tuotteet olisivat hyväksi minun tukalleni.

Parisen vuotta olen nyt antanut hiuksilleni niiden ansaitsemaa hemmottelua ja tuona aikana ne ovat pehmentyneet melkoisesti ja mikä mahtavinta ikuiselle kasvattajalle on se, että lähes huomaamatta ne ovatkin alkaneet kasvaa. Toki tänään mennessäni kampaajalle hius- ja meikkistudio Glamour Roomiin, joka sijaitsee Joensuussa kasari- lookissani, oli upeus aika kaukana.

Hiuksiini tehtiin päällisosan tyveen uutta vaaleaa raitaa, ja tyveen laitettiin luonnollinen tuhkansävyinen vaaleanruksea kestoväri, joka on tummuudeltaan lähellä omaa väriäni. Pesupaikalla tehtiin sävytys kevytvärillä, jossa oli coctail helmiäisvaaleaa ja pinkkiä. Värjäys toteutettiin Revlonin väreillä.

Sävytyksen jälkeen hiukset olivat silkkiset ja kiiltävät, föönauksen alle laitettiin Style Masters Smooth iron guard-muotoiluvoide, joka onkin loistava tuote pitämään pörrööntyvät hiukseni kurissa.
Föönauksen jälkeen hiuksista leikattiin vain huonot latvat, joita oli reilun sentin verran. Lopuksi hiukset suoristettiin ja niihin laitettiin hiuslakkaa ja kiiltosuihketta.

upea lopputulos

Väri oli täydellisempi kuin olisin voinut kuvitellakaan. Miten silkkiseltä hiukseni tuntuvatkaan ja ne loistavat kilpaa auringon kanssa. Näillä kutreilla kelpaa loma aloitella.  Loma mikä ihana syy hemmotella itseään! Lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin.. 


Nyt se tarkoin varjeltu salaisuus. Hiusten hoidossa luottotuotteitani ovat Revlonin Be Fabulous- sarja.
Näitä tuotteita on  saatavilla hius- ja meikkistudio Glamour Roomista.


Sunnuntaina vietämme Blogi iltapäivää hyvinvoinnin merkeissä. Toivottavasti näen sinut silloin!

Rakkaudella Kirsikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti