Pages

maanantai 5. kesäkuuta 2017

Porvoon ihastuttavat putiikit - minun omat suosikkini osa 1.


Nyt kun Porvoon visiitistä on jo ehtinyt kulua tovi, on aika jakaa sinulle omat suosikki putiikkini. Näitä ei kannata ohittaa. Tuon Vanhan Porvoon tunnelman haluaisin vangita pulloon.  Kun se arjen hektisyys imaisee taas mukaansa, voisi hetken viivähtää tuossa rauhallisessa tunnelmassa.

Kun ajoimme keskustan ohi Vanhaan Porvooseen oli kuin oltaisiin eletty kahdessa eri maailmassa, niin huikea se ero noiden kahden välillä oli.

Mutta nyt niihin putiikeihin, ennen kun kokonaan eksyn aiheesta.Cisar on Porvoon vanhassa kaupungissa sijaitseva ihastuttava putiikki, jossa on myynnissä yksilöllisiä vaatteita, kenkiä ja asusteita. Itse tietenkin blin blingin ystävänä hypistelin erityisesti kimaltavia kenkiä, ja korut olivat myös omaan makuun varsin ihania. Cisarissa minua ilahdutti erityisesti harmoninen kokonaisuus, ja tuotteiden kaunis esillepano.


Bohemia -lifestyle ja second hand shop Vanhassa Porvoossa on ehdottomasti vierailun arvoinen paikka. Bohemia tarjoaa erilaisia sisustustuotteita. Valikoimasta löytyy lisäksi lahjatavaroita, second hand vaatteita, taidetta, kalusteita ja tekstiilejä. Bohemiassa on upea valikoima ja täältä voit tehdä aivan helmi löytöjä. Miksi pitääkin olla tämmöinen kirppu, jolle harvoin kirpputoreilta löytyy mitään. Kaveri sen sijaan teki mahtavia löytöjä lastenvaatteiden osalta ja todella edullisesti vielä.

Boutique Elmiinan ihastuttavasta valikoimasta löydät kivat ja yksilölliset naistenvaatteet, huivit, laukut ja korut. Vaatteet tuodaan enimmäkseen Italiasta ja Ranskasta.  Saatavilla on vain yksittäiskappaleita, joten ne ovat varsin uniikkeja. Porvoon ohella Elmiinan voit bongata myös Lappeenrannasta.

Tässä siis suosikkini Porvoon vaateputiikkien osalta. Onko joku muu putiikki sinun mielestäsi ylitse muiden? ehkäpä löytyy vielä joku, joka meiltä meni ohi. :)

Seuraavassa postauksessa sukellamme sisustusputiikkien ihmeelliseen maailmaan. En malta odottaa, että pääsen kertomaan niistä teille.Aurinkoista viikon alkua sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti