Pages

lauantai 10. kesäkuuta 2017

Putiikkitytön suosikitPalataanpa hetkeksi vielä ihastuttavaan Porvoon reissuumme, jonka kohokohta oli ehdottomasti nuo niin ihanat sisustusputiikit.  Täältä voit käydä lukemassa aiempia suosituksiani.Vanille Home

Sisustus- ja lifestyle-putiikki Vanhassa Porvoossa. Valikoimissa on mm. Riviera Maisonin, Lexingtonin, Greengaten, Svaneforssin ja Odd Mollyn tuotteita. Lisäksi Vanille Home tarjoaa sisustus- ja juhlasuunnittelupalvelua.

Täällä tuli pariinkin otteeseen vierailtua, ja löysin meidän kylppäriin ihastuttavat Chiq Antiquen tuotteet.
Homes & Flowers Pretty Flower Boutiquet


Homes & Flowers tarjoaa englantilaistyylistä Laura Ashley sisustusromantiikkaa ja elämisen kauneutta vanhan Porvoon idyllisessä ympäristössä.
Valikoimissa on  myös tuoreita kukkia elämäsi onnenhetkiin.

Laura Ashley jäikin viimeksi väliin, joten nyt odotuksemme palkittiin. Kotiin viemisiä ei tarttunut, mutta huonetuoksuihin rakastuin kyllä, ja olihan siellä yhtä sun toista ihanaa.


Åtta oli tämän reissun ehdoton helmi valikoimiltaan. Löysin kauan haaveilemani rosterisen värisen tarjottimen, johon voin tehdä myös kivoja asetelmia. Lisäksi mukaan tarttui Ib Laursenin valkoinen talouspaperiteline, jota edellisellä reissulla jo hypistelin mustana.
Heinäkuusta alkaen samoista tiloista löytyy myös niin ihana sisustusliike Jokikatu 6. Jokikatu 6 oli aiemmin Åttan naapurissa, ja nyt yhdistyy yhdeksi ja samaksi putiikiksi, Åttan alle. Sama yrittäjä on luotsannut molempia liikkeitä.

Mikrokulma

Täällä kannattaa ehdottomasti poiketa!
Mikrokulma oy on Porvoon suurin yksityisomisteinen tavaratalo, josta löytyy jokaiselle jotakin.
Talo on täynnä huippubrändejä sekä erikoistarjouksia. Varsinkin sisustus- ja keittiötavaraa oli todella edukkaasti ja mukaan tarttuikin vaikka mitä kivaa.


osa kuvista lainattu Vanille Homen facebook sivuilta


Aurinkoista viikonloppua sinulle!


- Kirsikka-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti