Pages

sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

Juhlakeskus Gaiju Vaivion sydämessäGaiju on Vaivion sydämessä sijaitseva juhlapaikka, johon on matkaa Joensuusta noin 20 km.
Täällä voit järjestää erilaisia perhejuhlia tai tulla nauttimaan herkullisesta ruoasta. Menun pääpainona
ovat pizzat ja burgerit. Uniikin tästä paikasta tekee se, että tämä sijaitsee entisen Vaivion koulun tiloissa. Estetiikan ystävänä kiinnitän huomiota yksityiskohtiin ja täällä ne onkin huomiotu, ja mikään tuossa kokonaisuudessa ei häiritse. Ihana, että pala koulun historiaa on säilytetty. Kalusteissa on hyödynnetty koulun vanhoja pulpetteja ja tuoleja. Seiniltä voit lisäksi bongailla vanhoja esineitä, joita on myös hyödynnetty muussa sisustuksessa.Annosten esillepanosta lähtee myös pisteet kotiin. Miten niillä pienillä jutuilla onkin iso merkitys kokonaisuuden kannalta. Ystäväni testasi bbq-burgerin ja minä puolestani kanaburgerin. Molemmat annokset olivat oikein maukkaita. Suosittelen paikkaa lämpimästi sinulle vaikka pieneksi irtiotoksi tai kesälomareissuksi jos tulet vähän kauempaa.
Juhannuksen kunniaksi sain houkuteltua nuo perheen miehetkin pienelle sunnuntaiajelulle. 
Vaikka matka pientä mutinaa aiheuttikin, niin totesi mieskin, että hyvän ruoan takia tänne todellakin kannattaa tulla kauempaakin. 
Pienen herran mielestä tämä on paras ravintola, koska löytyi hänellekin tekemistä. Täällä nimittäin on huomioitu pienetkin ihmiset. Vähän pienemmille löytyi nukkekoti, kirjoja ja erilaisia pelejä. Meidän miehet pelasivat odotellessa biljardia ja heittivät tikkaa. Suurena jälkiruokien ystävänä oli tietysti testattava herkullinen suklaafondant kahvin kera. 
Täällä kohtaa hinta ja laatu, ja kaiken kruunaa ystävällinen palvelu. Tästä taisi tulla vahva haastaja paikallisille ravintoloille. ;)

Leppoista sunnuntaita sinulle!

osa kuvista lainattu Juhlakeskus Gaijun facebook sivuilta, jotka kannattaa muuten tsekata jos mielii ruokailemaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti