Pages

lauantai 3. kesäkuuta 2017

Suvi suloinenTuonne ulos kesäkuiseen säähän kun katson, niin sana suloisuus ei ole se, millä sitä kuvailisin sinulle. Pieni mies on jo moneen kertaan julistanut, että kesä on ihan pilalla! Hivenen epätoivoinen olo on itselläkin ollut hetkittäin, kun vuorotellen on tullut räntää, vettä ja rakeita.

Tänään ilmassa on myös haikeutta kun esikoinen päätti peruskoulunsa. Äidin silmäkulmat kostuivat musiikkiluokkien esittäessä Suurlähettiläiden kappaleen Kun tänään lähden.
Silmäkulmat kostui myös teinin saadessa stipendin kovasta uurastuksestaan. Siltikin olen iloinen rehtorin puheesta, jossa hän kehotti olemaan ylpeä muistakin saavutuksista kuin niistä numeroista.
Iloitsen siitä, että molemmista pojista on kasvanut fiksuja nuoria miehiä. Toivon äitinä tietysti sitä, että olen osannut antaa riittävästi eväitä tulevaa varten, ja olla tarpeeksi tukena matkan varrella.


Kesäloman alkamisen kunniaksi leivoin elämäni ensimmäisen Brita-kakun, joka onnistuikin yllättävän hyvin. Tosin pikku herra ilmoitti heti kättelyssä, että hän ei aio syödä kun kakkuun tuli banaania.
Makean ystävänä hän kuitenkin antoi mahdollisuuden, ja kakku kuulemma menetteli ;)
 Ohjeen löysin Lähiömutsi- blogista.  Mansikkainen britatorttu

Itse jätin ohjeesta nuo kiivit pois ja koristelin Block-leivontasuklaalla, joka olikin minulle uusi tuttavuus. Itse tykkään paljon varioda eri reseptejä ja jotain jäin tässä kaipailemaan, vaikka todella herkullista olikin. Vinkkejä otan ilolla vastaan.
Paljon onnea kaikille opiskelunsa päättäneille ja ammattiin valmistuneille! Olette lomanne ansainneet.
- Kirsikka-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti