Pages

maanantai 3. heinäkuuta 2017

Malja supernaisille!

On hetkiä, jotka toivoisi voivansa elää uudelleen. Eilinen päivä oli kokonaisuudessaan juuri tuollainen. Välillä minun pitää oikein nipistää itseäni, että tapahtuiko kaikki tämä todella juuri minulle.

Ihan näinä päivinä blogini juhlii 1-vuotistaivaltaan ja ihana,että olet kulkenut tämän matkan kanssani. Tähän vuoteen on mahtunut paljon ihania juttuja, ja eilinen oli kruunu kaikelle tälle. En voisi olla onnellisempi juuri nyt ja olen iloinen jokaisesta teistä.

Eilen vietimme blogitapahtumaa hyvinvoinnin teemalla, minkä järjestimme yhdessä hius- ja meikkistudio Glamour Roomin kanssa heidän ihastuttavissa tiloissaan.
Vieraaksi olimme saaneet muutamia blogini lukijoita sekä Glamour Roomin vakioasiakkaita.

Hyvinvointi on sydämen asia minulle. Monesti varsinkin meillä naisilla se oma hyvinvointi unohtuu arjen tiimellyksessä. Huolehdimme paljon läheisistämme, mutta unohdamme miten minä itse voin.
Usein vaatii, että elämä tuo eteemme jonkun haasteen, ennen kuin pysähdymme kuuntelemaan itseämme.

Minulle on tärkeää kirjoittaa hyvän mielen asioista ja mielessäni oli blogitapahtumaan ihminen, joka on jakanut muille sitä positiivista energiaa vaikeista kokemuksistaan huolimatta. Otin siis yhteyttä Heidi Sohlbergiin, joka lupautui vieraaksemme.
Heidi on ihminen, joka valaisee olemuksellaan koko huoneen ja tuo auringon sinne sydämen sopukoihin. En edes yritä kuvailla tunnelmaa, koska sanat ei siihen riitä. Saimme nauttia intiimistä tunnelmasta Heidin kertoessa hänen elämänsä vaiheista ja taistelusta rintasyöpää vastaan. Uskon, että tämä rohkeus, joka tällä upealla naisella on lähestyä ja kertoa vaikeistakin asioista,on tuonut lohtua monelle meistä. Miten meidän tulisi elää täysin rinnoin ja nauttia jokaisesta hetkestä, ja kaikki vaikeudet mitä elämässä kohtaa, on mahdollisuus kääntää voitoksi.Ehkä joku päivä olen yhtä rohkea kun Heidi, joka avoimesti liikkui kiiltävässä kaljussaan ihmisten keskellä. Miten pieni tyttökin uskalsi niin tehdä, koska Miss Suomikin niin teki. Mikä loistava esimerkki hän onkaan tässä ulkonäkökeskeisessä maailmassanne.

Saimme tilaisuuden myös kysyä Heidiltä kysymyksiä ja jokainen sai halutessaan kuvan muistoksi tapahtumasta.
Pääsimme myös ihastelemaan Heidin tyttärien tekemiä korvakoruja syöpäsairaiden lasten hyväksi ja osa meistä hankkikin parit itselleen. Ihan loistava idea tytöiltä!

Tarjosimme vieraille Britatorttua sekä kana-sandwichejä, jotka olimme itse valmistaneet. Lisäksi tarjolla oli raikas alkoholiton booli,vaahtokarkkeja sekä juustotikkuja.


Kiitokset myös Eijalle ja Helenalle Arctic Nutrition -esittelystä. Ihana tuoteperhe meiltä Suomesta. Tuotteissa on käytetty luonnon omia raaka-aineita, kuten marjoja ja hedelmiä, ja siksi ne viedäänkin maailmalla käsistä.


upeat hyvinvoinnin lähettiläät Heidi ja Helena 

Kiitos upeille vieraillemme!


Jokainen vieras sai muistoksi tapahtumasta lahjakassin, joka sisälsi hemmottelua ja hyvinvointia.
sponsored Revlon Professionals sekä
TFW Joensuu 

Jos nyt jollekin on TFW vielä ihan tuntematon juttu, niin täältä voit käydä lukemassa mistä oikein on kyse. ;)

Vieraiden kesken arvottiin hierontalahjakortti, jonka sponsoroi Joensuun Hierojakoulu 

 Kirsikan meikki ja kampaus  parturi-kampaaja ja meikkitaiteilija Selina Tahvanainen 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti