Pages

sunnuntai 23. heinäkuuta 2017

Ylellinen hemmotteluhetki hiuksille ja mielelle


Kävin äskettäin hemmoteltavana Hius- ja meikkistudio Glamour Roomissa. Minulle tehtiin Orofluido Amazonia the rainforest beauty ritual-hoito.

Glamour Roomin spesiaaleihin palveluihin kuuluvat hemmotteluhoidot hiuksille. Tähän saakka hemmotteluhoidoissa on ollut kolme ihanaa vaihtoehtoa; Revlon Be Fabulous 4-step hoito, joka on tarkoitettu erittäin huonokuntoisille ja kärsineille hiuksille, jotka kaipaavat rakennepaikkausta. Lisäksi valittavina on ollut  kaksi erilaista Orofluido beauty ritual-hoitoa, jotka hellivät hiuksia luonnollisilla öljyillä ja ylellisellä tuoksullaan. Uusin tulokas on kolmivaiheinen Orofluido Amazonia the rainforest beauty ritual-hoito, joka on kehitetty korjaamaan heikkoja ja vaurioituneita hiuksia. Tuotteet koostuvat voimakkaiden ainesosien sekoituksesta. Vaikuttavina aineina ovat murumuru voi, sacha inci-öljy, acai marjan uute ja keratiini, jotka kosteuttavat, korjaavat ja auttavat hiuskuituja rakentumaan uudelleen sisältäpäin.


lähtötilanne

Minun tukkani on erittäin karhea ja pörröisyyteen taipuvainen, ja sitä lähdettiin nyt kesyttämään.

Amazonia hoitorituaali on erilainen verrattuna muihin hiusten tehohoitoihin. Hiuksia ei pesty ensin,vaan kuiviin hiuksiin levitettiin syväkorjaava öljy puisesta kiposta puisella siveltimellä.


Öljyn annettiin vaikuttaa 15 minuuttia lämpökojeessa, jonka jälkeen lähdettiin pesupaikalle. Hiukset pestiin perusteellisesti öljypohjaisella shampoolla, joka sai aikaan ylellisen ja kermaisen vaahdon. Hiukset pyyhekuivattiin, jonka jälkeen niihin levitettiin syväkorjaava naamio. Naamio vaikutti 5 minuuttia, jonka aikana tehtiin rentouttava hiuspohjan hieronta. Hieronta tosiaan rentoutti sen verran,että ei ollut kauneusunet kaukana. Lopuksi hiukset huuhdottiin, pyyhekuivattiin ja levitettiin muutama painallus amazonia hoitobalsamia, joka jätettiin hiuksiin. Hiukset föönattiin ja hiuksiin ei laitettu lainkaan muotoilutuotteita, että näkisimme hoidon vaikutuksen täysin realistisesti.

lopputulos

En voi olla ihastelematta silkkisen tuntuista tukkaani, joka sai filmitähtimäisen tunteen. Värikin sai loistonsa takaisin. Ihanaa hemmottelua juuri oikeaan hetkeen. Amazon hoidon ylellinen tuoksu  vei minut hetkeksi jonnekin ihan muualle, ja pystyin aistimaan rauhoittavan metsän ympärilläni. Täydellinen irtautuminen arjesta näin lomallakin.

Amazonia-hoito todellakin korjaa ja kosteuttaa hiuksia syvältä, sillä hoidon vaikutuksen on luvattu kestävän hiuksissa jopa 3-6 viikkoa. Hoitotuloksen ylläpitämiseksi Amazonia-sarjasta löytyy myös tuotteet kotiohoitoon; Shampoo, hiusnaamio sekä jätettävä hoitobalsami.


Orofluido Amazonia-hoitorituaali kestää 45-60 minuuttia, hiusten pituudesta riippuen. Lyhyisiin hiuksiin hoito maksaa 39€, puolipitkiin 45€ja pitkiin 49€. Hiustenleikkauksen yhteydessä hoidosta veloitetaan 20-25€. Hemmotteluhoito on myös kiva lahjaidea!

Tutustumistarjouksena Glamour Room tarjoaa 20 ensimmäiselle Amazonia-hoidon varanneille Amazonia starterkitin, jossa matkakokoiset tuotteet kokeiluun. Lisätietoja hiusten hemmotteluhoidoista nettisivuilta.  http://www.glamourroom.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti