Pages

tiistai 25. heinäkuuta 2017

Iron & Antique AnnMarieTäällä alkaa olla viimeinen lomaviikko käsillä. Tämä päivä oli hemmottelua kaikilla aisteilla, joka alkoi jalkahoidon merkeissä. Askel kevyempänä suuntasin ihanan ystäväni kanssa maakuntamatkailemaan Liperin Mertalammelle suuntana Iron &Antique Annmarie, jonne on matkaa Joensuusta noin 15 kilometriä.  Mikä henkeäsalpaava näky meitä odottikaan kun astuimme ulos autosta. Ihastuttava vanha aitta, joka oli täynnä toinen toistaan ihanampia huonekaluja ja vanhoja esineitä. Iron & Antique Annmarien takaa löytyy Anne Ratilainen, joka arvostaa vanhoja esineitä ja erilaisten tunnelmien luomista. Annen iloksi aittaa ovat käyneet ihastelemassa myös perheen pienemmätkin. Aitta on alunperin Hammaslahdesta purettu ja kasattu 10 vuotta sitten nykyiselle paikalleen. Liike on avoinna kesäaikaan sopimuksen mukaan.


Mikä aarreaitta meillä olikaan edessämme, mistä olimme kuulleet vasta ihan äskettäin sattumalta.
Tästä tuli ehdottomasti nyt vahva haastaja Joensuun putiikeille. Emme voi olla hypettämättä paikan ihanuutta ja suosittelen sinuakin piipahtamaan!Kuvat puhukoon puolestaan.
Minä harvoin teen impulssiostoksia, mutta tätä en voinut ohittaa. Ihana musta antiikkituoli varasti huomioni täysin ja pääsikin koristamaan eteistämme. Jotain ihanaa se saa seurakseen ihan lähipäivinä. ;)


osa kuvista lainattu Iron & Antique Annmarien Facebook sivuilta

2 kommenttia:

  1. kivoja kuvia :) tuo mökki on kyllä mahtavan näkönen!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Oikein ihastuttava myös sisältä. 💕

    VastaaPoista