Pages

lauantai 15. heinäkuuta 2017

Tulevan äidin hemmottelua ja arvonnan voittaja!Eilen vietimme ihanan ystäväni kunniaksi järjestettyjä yllätys Babyshowereita. Päivä onnistui täydellisesti, vaikka viikon aikana olinkin viettäny monia unettomia hetkiä. Rakastan juhlien järjestämistä ja pieniä yllätyksiä, ja tämä hemmottelu osui kyllä niin oikeaan aikaan.

Mahtavinta oli seurata ystäväni yllättyneitä ilmeitä ja ihmetystä,  siitä miten olin saanut tämän porukan koolle  hänen saapuessa luokseni.

Alkumaljaksi kohotimme Törleyn alkoholitonta kuohuviiniä.  Yllättävän hyvää muuten ihan kaupan valikoimista.

Ensimmäisenä tulevan äidin piti tunnistaa meidät vauvakuvista ja siitä hän suoriutuikin kiitettävästi. Kuvat oli koottu taululle, josta tehdään hänelle myöhemmin taulu muistoksi. Toki se sisältää ihan muuta kuin kuvat meidän nassuista. ;)Herkullinen britatorttu oli minun käsialaani, jota myös konditoriatasoiseksi kehuttiin. Minähän en ole mikään kakuntekijä, keskityn enemmän niiden tuhoamiseen. :D


Tarjolla oli myös mammashotteja eli smoothieta, joita löytyy ihan vauvanruokaosastolta. Varsinkin banaanin makuinen oli meidän makuumme.
Lisäksi tarjoilimme appelsiinikääretorttua, croisantteja, patonkeja, alkoholitonta vadelmaboolia ja vaahtokarkkeja.


Sininen lahjameri sisälsi hemmottelua äidille: kuohuvan, lahjakortin kauneushoitolaan, suklaata ja hemmottelutuotteita. Pieni sai vaatteita, suomalaista Sophie la Girafe- luonnonkosmetiikkaa, leluja, tuttipullon, satukirjan sekä tarvikkeita ensimmäistä syntymäpäivää varten.

Lopuksi pääsimme vielä kisailemaan babyvisan merkeissä.


" Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on niitä valmis vastaanottamaan"

   - Muumipappa- 


Arvonnassa lahjakortin hierontaan voitti Marjo! Onnea sinulle 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti