Pages

perjantai 7. heinäkuuta 2017

Haluan hemmotella sinua - yhteistyössä Joensuun Hierojakoulu


Tänään on tasan vuosi siitä kun blogini otti  ensiaskeleensa.  Merkkipäivän kunniaksi haluankin  tarjota  yhdelle teistä lukijoistani ihanaa hemmottelua.

Olen todella huono huoltamaan kehoani ja vasta siinä vaiheessa kun olin koko akka kunnon jumissa, tajusin tehdä asialle jotain. Venyttely on asia jota ei kannata laiminlyödä, sen olen saanut omakohtaisesti kokea. Miten tärkeää olisi  oppia hemmottelemaan itseään kokonaisvaltaisesti.


Itse pohdin pitkään minne jumieni kanssa suuntaan, ja lopulta päädyin  Joensuun Hierojakoululle.
Joensuun Hierojakoulu tarjoaa hierojakoulutusta ja hierontapalveluita - opiskelijahierontaa, koulutetun hierojan, fysioterapeutin ja napraatin palveluita.  Voin lämpimästi suositella heidän palveluitaan ja varsinkin opiskelijahieronnoista minulla on vain positiivista sanottavaa.
Joensuun Hierojakoulun sivuihin pääset tutustumaan täältä ja heidät löydät Joensuun keskustasta osoitteesta Kauppakatu 23a.

Tämä tyttö meinaa hemmotella itseään loman kunniaksi hieronnan ja jalkahoidon merkeissä.

Nyt sinullakin on mahdollisuus päästä hemmoteltavaksi. Arvon 20€ arvoisen lahjakortin opiskelijahierontaan. Kommentoi joko tänne blogiin tai Facebookin Kirsikan lifestyle sivuille ja käy tykkäämässä Joensuun Hierojakoulun sivuista. Halutessasi vinkkaa myös kaverille. Arvonta suoritetaan 15.7. Facebook ei ole mukana arvonnassa.kuvat Pinterest

3 kommenttia:

 1. Mukana arvonnassa. ☺ mukavaa kesän jatkoa josko ne ilmatkin lämpiäisi.

  Iita

  VastaaPoista
 2. Kyllä hieronta olis niin paikallaan!T:Anne.H

  VastaaPoista
 3. Mukana arvonnassa! Aina on hemmottelu paikallaan, sitten on taas kuin uusi ihminen ja hyvä mieli....��
  T.hessutytto@hotmail.com

  VastaaPoista