Pages

keskiviikko 23. elokuuta 2017

Kosmetiikkasuositus Ysl vs LumeneOlen pitkään miettinyt tekeväni postauksen kosmetiikka suosikeistani, joten tässä se vihdoin tulee.
Näihin vuosiin on mahtunut jos jonkinlasta kokeilua, ja kaikista en voi olla ylpeä.
Kosmetiikan suhteen panostin aiemmin edullisimpiin tuotteisiin, enkä juuri miettinyt onko ne juuri minulle sopivia tuotteita.

Panosta


Ysl Touche Eclat Le Teint meikkivoide 30ml  56€

Tätä meikkivoidetta testasin ystävän suosituksesta ja se oli ensirakkautta. Meikkivoide antaa kasvoille valoa ja hehkua valokynämaisen ominaisuutensa vuoksi. Lisäksi iho tuntuu silkkiseltä ja kevyeltä, mutta samalla meikkivoide on riittävän peittävä. Meikkivoide pysyy hyvin päivän menoissa mukana ja yleensä vaan lisäilen irtopuuteria päivän mittaan.  Tämä on meikkivoide johon aina palaan.
Monesti kyttään noita Sokoksen tarjouksia, jolloin tämänkin voi saada varsin huokeaan hintaan.

pihistä


Lumene Invisible Illumination- Instant Glow sävyseerumi 34,90 €


Rehellisesti täytyy sanoa, että en ole aiemmin ollut mikään Lumenen fani. Tästäkin tuotteesta kuulin ylistystä ystävältä, ja päätin kuitenkin antaa mahdollisuuden. Ihanan kevyt koostumus, josta tulikin tuo Ysl:n  meikkivoide mieleen, mutta tämä ei kuitenkaan ole yhtä peittävä. Lumenen tuotteeksi hinta oli ehkä turhan korkea, mutta on kyllä vaivan arvoinen. Loistotuote naturellin lookin luomiseksi, mutta käy myös meikkivoiteena. Ysl:n tavoin tässäkin on valoa heijastavia ominaisuuksia.
Miinusta lähtee tuosta pipetistä, mikä on mielestäni hankala käyttää. Seerumi pysyy hyvin päivän ajan, mikä on mulle uutta kun yleensä meikkivoiteet ei pysy kokonaista päivää iholla. Oikeat tuotteet on luonnollisesti se avain onneen. Nenältä pakenee tuote kuin tuote, että siihen en ole vielä ratkaisua löytänyt. Joe Blasco on näiden tilanteiden pelastaja, ja se onkin ollut ahkerassa käytössä jo vuosien ajan.

Testiin ostin myös Lumenen irtopuuterin, katsotaan mikä siitä on tuomio. ;)

kuvat lainattu PinterestistäEi kommentteja:

Lähetä kommentti