Pages

sunnuntai 13. elokuuta 2017

Projektina minäKevennys projektia on nyt takana kaksi viikkoa, jota hieman sotki tuo viime viikonlopun mökkireissu. Siitäkin huolimatta oli ihana nauttia hyvästä ruoasta ja ystävien seurasta. Kaiken kruunasi ulkoporeallas, jonka poreisiin oli ihana sukeltaa unohtaen kaikki arkiset jutut.
Melkein kuin olisi ollut lomalla, vaikka töihin palasinkin jo elokuun alussa.


Arjen alkaessa ruokarytmi on palannut vaivattomasti paikalleen, ja ei ole ollut vaikeuksia kieltäytyä herkuista. En ole alkanut noudattamaan tiukkaa ruokavaliota, vaan ihan terveellä maalaisjärjellä edetään tätä projektia. Kai sitä on vähän viisastunut matkan varrella.


Aamulla syön useimmiten maustamatonta jugurttia marjojen tai banaanin kera.
Töissä sitten vielä toinen aamupala kahvin ja parin riisikakun kera.
Lounaalla ja päivällisellä syön proteiinia ja kasviksia, sekä lisänä raejuustoa. Tarkoitus olisi nauttia hiilareita vain niinä päivinä kun treenailen. Iltapala on sitten aika vastaava kuin aamupala. En juurikaan käytä maitoa kuin kahvissa ja juon reilusti vettä päivän aikana.Tällaisella pohjalla olen nyt lähtenyt projektiin, ja katsotaan miten se muuttuu tässsä matkan aikana.
Yhtenä päivänä sallin itselleni jotain hyvää. Eilen se oli kaverin kanssa kahvitellessa 2 suklaapalaa.
Pyrin siihen, että en kiellä itseltäni mitään, mutta samalla säilytän kohtuuden. Makea on kuitenkin minulle heikkous, ja sitä pyrin nyt minimoimaan.

Marlin smoothie testissä. Ei nyt mikään erikoinen, mutta menihän tuo. Pirkalla on herkullinen vastaava ilman säilöntäaineita ja lisättyä sokeria. Passeli jos välillä laiskottaa.

Sporttikärpänenkin on puraissut ja kadoksissa ollut ilo liikkumiseen löytynyt. Se vaati sen, että ryhmäliikunnat löytyi vastapainoksi salille. Tällä viikolla on tullut lenkkeiltyä, kävin kiinteytysjumpassa, bootcampissa ja toiminnallisissa treeneissä. Ihan mahtava tunne!

Meillä ei kotona ole vaakaa, mutta salin vaaka kertoi, että 0,5kg on lähtenyt tällä viikolla. Ei nyt mikään hurraamisen aihe, mutta suunta on oikea.

Tiedän, että minulla ei ole ylipainoa. Olen kuitenkin sitä mieltä, että jos siinä omassa nahassa ei ole hyvä olla, on syytä tehdä asialle jotain valittamisen sijaan.

Minua projektissa on aiemmin helpottanut ne välietapit. Se voi olla jokin ihan pieni juttu, omaani en ole vielä keksinyt.

Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti