Pages

tiistai 1. elokuuta 2017

Rakkaudesta RitualssiinMaailmalla pitkään jo suositut Rituals-tuotteet ovat olleet meidän suomalaistenkin kovassa hypetyksessä viimeiset pari vuotta. Hollantilainen Rituals on perustettu jo kuitenkin 2000. Ritualsin takana on Raymond Cloosterman, joka halusi kehittää ylellisiä tuotteita. Cloosterman halusi, että ihmiset voisivat pysähtyä nauttimaan arjen pienistä hetkistä ja omasta ajasta maustamalla niitä ripauksella luksusta. Kauneudenhoitotuotteiden lisäksi valikoimiin kuuluvat myös huonetuoksut.

Vaikutteita Idästä


Rituals-tuotteet ovat pääosin valmistettu luonnonmukaisista raaka-aineista, ja tuotteissa on tarkoin valitut raaka-aineet. Rituals- tuotteet perustuvat itämaisiin perinteisiin. Tuotteet on  jaettu teemoihin, joilla loihdit kylpyhuoneeseen täydellisen tunnelman, ja saat helliä itseäsi kuorintavoiteella tai aromaattisella öljyllä.Löysin nämä ihastuttavat tuotteet pari vuotta sitten ystäni vinkistä ja rakastuin. Tuoksut on minun juttu ja miten ylelliseltä ne saavatkaan ihoni tuntumaan. Harmi, että näitä on saatavilla vain rajoitetusti  ja toistaiseksi saatavilla vaan Silja Serenade ja Viking Grace- laivoilta.
Rakastuin aiemmin Victoria´s Secret tuotteisiin, mutta nämä on enemmän aikuiseen makuun. Ripaus luksusta ei kuitenkaan verota kukkaroakaan liiaksi, joten siksikin ne on helposti kenen tahansa saatavilla.  Omat suosikkini löytyy punaisesta tuoteperheestä: suihkuöljy, käsivoide ja vartalovoi.

Onko sinulle Rituals jo tuttu?


osa kuvista lainattu Pinterestistä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti