Pages

sunnuntai 27. elokuuta 2017

Lolatar on Rock - House Of Lolan syksy 2017Olen kesäihminen henkeen ja vereen, mutta tämä syksy on omalla tavallaan myös jännää aikaa. Erityisen jännäksi sen tekee uuden House of Lola  malliston odottaminen. Väitän jo omankin kokemuksen perusteella, että näihin vaatteisiin jää kyllä koukkuun.

Minulle se laatu on vaatteissa tärkein ominaisuus,  ja tutkin hyvin tarkkaan mitä vaate pitää sisällään.  Polyesteri on ehdoton nou minulle. Mikään merkkivaatekaan ei ole se tae, että puhuttaisiin laadusta.
Kannattaa tutkia, saatat yllättyä. ;)

Eilen vietimme House Of Lola kutsuja luonani ja minulla oli vakaa aikomus ottaa teille tunnelmapaloja kuvien muodossa.  Päädyinkin sitten malliksi, joten saatte nauttia näistä Lolan tunnelmakuvista.Kotikutsut terminä varmaan herättää  monissa ristiriitaisiakin tunteita ja meille suomalaisille se on vähän vieras juttu.  Itse tykkään vaatekutsujen rennosta tunnelmassa ja shoppailun helppoudesta. Rennon jutustelun lomassa saa sovitella vaatteita rauhassa ja kahvitella. Ostopakkoa ei luonnollisesti ole. Eilisten kutsujen nuorin kutsuilija oli neiti 2kk.


Ihastuttava True Blouse 

Röyhelöt jatkaa tämän syksyn muodissa ja  niistä itsekin tykkään kovasti.


Invited Blazer ja Doer Skirt


Tänä syksynä Lolatar uhkuu Rock- asennetta. Elegantin rinnalle on haettu rohkeita linjoja. Voisi siis sanoa, että jonkinlainen keski-iän kriisi. ;) Tänä syksynä Lolan mallisto tarjoaa röyhelöitä, army-kuosia, revittyä farkkua ja toki sitä klassisempaa tyyliä. Bisneslookkiin voi hakea särmää vaikka vahapintaisella hameella.Hymn Pants 
Just a singlet v-neck storm greenish 

Banshee blouse  ja dress - khaleesi ash pink
Jessie top

Oklahoma top - lipstick ivory white

Wrinkled leggings - storm greenish

Jokaisen Lola asun kulmakivi on nämä täydelliset Lola booteet. 

Moonligt top - ash pink

Tämä lähti itsellä tilaukseen Concrete Jeanssejen ohella.


Joensuussa esittelijänä toimii Sanna Kainulainen, jota voin lämpimästi suositella sinulle. Kannattaa kurkata Facen puolelta sivut Lolan talo Sanna Kainulainen.

House of Lolan ihanuuksiin pääset tutustumaan  tästä

Kuvat lainattu House of Lolan sivuilta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti