Pages

lauantai 2. syyskuuta 2017

Sokeriton syyskuu


Radiosta kuuntelin hiljattain  että nyt alkoi sokeriton syyskuu. Sillä ajatuksella veinkin työkavereille eilen suklaata kiusaksi. Ja kyllä nautin itsekin sitä kahvin kanssa pari (lue rivi) palaa kahvin kanssa ja illalla vielä vähän lisää.

Kiristelyn suhteen ensimmäiset pari viikkoa meni oikein mukavasti, ja houkutuksia ei juurikaan tullut. Yritän viikolla  pitää tietyn rungon,mutta en ruoski itseäni jos kahvin kanssa otan jotain hyvää. Töissä on helpompi noudattaa terveellisempää linjaa, mutta kotona sitä mieluusti palkitsee itsensä milloin milläkin verukkeella. Kuullostaako tutulta?Liikunta on nyt löytynyt viikottaiseen kalenteriin ja keskimäärin kolme kertaa viikossa käyn  joko jumpissa tai salilla.

Tällä viikolla orastava flunssa on sotkenut tätä suunnitelmaa ja pari iltaa lääkitsin itseäni inkivääriteellä. Minulle vinkattiin, että se on hyvää hunajan kera. Ekana iltana minulla ei ollut hunajaa, mutta voin kertoa että ei se hunaja paljon auttanut. ;)

Edellisestä viisastuneena en pidä tiukkaa ruokavaliota, mutta joka aterialla syön proteiinia ja hiilareita pyrin syömään enemmän niinä päivinä kun treenaan.
Vielä kun tuon viikonlopun herkkuperseilyn saisi balanssiin, niin oltaisiin menossa hyvään suuntaan.

Mietin tuossa, että alan kirjoittaa ruokapäiväkirjaa itselleni, niin on helpompi hahmottaa missä sitä viilattavaa vielä olisi.

Olen äärettömän kärsimätön ihminen mitä tulee tähän projektiin, ja masennun välittömästi jos ei tuloksia tule siihen tahtiin kun haluaisin. Itsestä kun tuntuu, että mitään ei tapahdu.
Painon suhteen ei juuri muutosta ole tullut, mutta ehkä sekin muuttuu kun tuo ruokavalio pysyy reilassa ja liikunta kuvioissa.


Näitä ostin testiin  ajatuksena ottaa pari kahvin kera, muta hups menikin aika pitkälti koko pussi. :D

Millaisia terveellisiä herkkuja sinä nautit?

Ja jos joku löytää sen minun itsekurin jostain, niin  saa lähettää kiireen vilkkaan takaisin.


Tästä vähän motivaatiota kaikille meille ;)

aurinkoista viikonloppua juuri sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti