Pages

torstai 3. elokuuta 2017

Matkalla timmiksi mimmiksi
Liikunta on viimeiset kymmenen vuotta kuulunut aktiivisesti elämääni ja onhan se minulle elämäntapa. Olen liikunnan sekä ruokavalion suhteen sellainen ääripäiden ihminen. Olen treenannut hurjia määriä ja noudattanut kurinalaisesti ruokavaliota. Olen rääkännyt kroppaani äärirajoille ja nauttinut siitä tiettyyn pisteeseen saakka. Vasta viimeisen vuoden aikana olen herännyt siihen ajatukseen, että miksi kohtelisin kroppaani kuin rankaisisin sitä?

Olen joutunut turvautumaan personal trainerin apuun, että oppisin syömään oikein. Pt:n myötä mukaan tulivat sitten rankat treenit, joiden  myötä poltin itseni loppuun ja kroppa alkoi antaa hälytysmerkkejä. Liikuntakielto oli kova paikka, mutta myös tärkeä oppi minulle.
Siltikin poden välillä huonoa fiilistä jos en pääse liikkumaan.

Liika lempeys omaa itseä kohtaan on kostautunut ja  aiheuttanut sen, että kilot ovat alkaneet kertymään saaden pienen itseinhon nostavan päätään. Makea on minun kompastuskiveni.

Koska näistä on niin helppo luistaa, pääsette seuraamaan blogissa matkaani vähän timmimpään kuosiin. Tarkotus olisi pudottaa yhdessä miehen kanssa marraskuun loppuun vähintään se -5kg
Toivon, että löydän sen kadoksissa olleen kipinän liikkumiseen uudelleen.

Tänään kävin pitkästä aikaa ryhmäliikunnassa ja vuorossa oli kiinteytymisjumppa, joka oli minulle uusi tuttavuus. Etukäteen olin ajatellut, että minusta jää vaan märkä läntti tunnin jälkeen, mutta selvisin mallikkaasti. Tehokasta koko vartalon lihaskuntoa höysteenä askellusta steppilaudalla. Tunnin jälkeinen possuhiki, ihan parhautta!tästä se lähtee!

Minun aloituspainoni sunnuntaina oli tuo kuvan 65,1 kg. Minä olin aina ajatellut että tuo 60kg on ehdoton maksimi minun kokoiselleni.  Ruokavalio on taas siivottu terveempään suuntaan ja 4 päivässä paino onkin tullut kivasti alaspäin. Oon kyllä hieman innoissani. Viikonloppuna tämä suuntaa kaveriporukan kanssa mökkeilemään, että sillon hieman löysätään ja nautitaan hyvästä seurasta.

( ps. kuvakulmalla on väliä. ;)


Rakkaudella Kirsikka

4 kommenttia:

  1. toivottavasti kipinä liikuntaan löytyy! :) Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä matkaan. Jään seuraavaan kehitystäsi. Itselläkin alkoi juuri taas kesäherkkujen karsiminen ja vanhojen kaavojen etsiminen. :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos Siiri! Tsemppiä sinnekin. 😊

    VastaaPoista