Pages

torstai 14. syyskuuta 2017

Olen elossa ja syksyinen arvonta



Niin ihanaa kuin se syksy onkin,niin jotain vastapainoa sille pimeydelle kuitenkin kaipaa. Ollakseni elossa kaipaan jotain mitä odottaa, mikä tuo sen pienen piristyksen siihen arjen keskelle. Tämä kaikki voi olla jotain aivan pientä.

 Nyt minulla onkin ilo tuoda sinun päivääsi jotain tällaista. Lauantaina 23.9 järjestetään täällä Joensuussa Täyttä Elämää hyvinvointimessut, jossa luennoimassa on myös Karita Tykkä. Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa liput itsellesi. Tykkää sivusta, kommentoi ja vinkkaa myös kaverille, niin olet mukana arvonnassa. Kaksi onnekasta pääsee viettämään iltapäivää hyvinvoinnin merkeissä Sokos Hotel Kimmeliin, ja sieltä voit bongata minutkin. ;) Arvonta järjestetään yhteistyössä Uumen- hyvän olon tapahtumien kanssa. Onnea arvontaan! Arvonnan voittajat julkistetaan ke 20.9.



Tämä on minun turvasatamani,paikka jossa lataan akkuni. En ole mikään eräjorma ja jos minulle olisi joku vuosia sitten sanonut miten tärkeäksi minulle tuo metsän rauhoittava vaikutus tulee, olisin ehkä nauranut. Minä joka en lapsenakaan viihtynyt metsässä kuin korkeintaan syöden eväitä retkillämme.
Ehkä se on merkki aikuistumisesta kun kaipaa sitä mielenrauhaa.

Pirteää viikonlopun alkua sinulle!

1 kommentti:

  1. Mukana arvonnassa. Vaikuttaa mielenkiintoiselta :)
    sirkkulitm@gmail.com

    VastaaPoista