Pages

maanantai 19. syyskuuta 2016

Idyllinen Pulsa ja arvonta


Kesän loputtua mietin sitä, että siihen arkeenkin pitäisi saada jotain pientä ekstraa, että sitä arkista aherrusta jaksaa paremmin. Viime viikonloppu oli siis sellainen pieni irtiotto arjesta.

Tämä reissu oli siis hartaasti odotettu ja seura mitä parhain. <3 Ystäväni oli lukenut Pulsan asemasta jo aiemmin blogista, mutta minulle Pulsa oli uusi tuttavuus. Pulsan asema on rautatieaseman päärakennus, joka on rakennettu vuonna 1869. Pulsa on kahvila ja sisustusliike, jonka omistaja Petra on lähtöisin Sveitsistä ja Joensuussa sijaitsevan Taitokorttelin perustaja. Mies Lasse on kotoisin Pulsasta. Pulsan asema sijaitsee Lappeenrannan maalaismaisemassa,kaukana kaikesta. Monelle ohikulkijalle paikka on varmaan jäänyt huomaamatta, mutta tänne kannattaa ehdottomasti tulla kauempaakin.


Rakastuimme ensi silmäyksellä paikkaan jo kun astuimme autosta ulos. Aurinkoinen sää olisi kruunannut kokemuksen, mutta emme antaneet sen häiritä. Olimme niin lumoissamme, että emme edes huomanneet aseman edustalla ollutta kylttiä, että ovet on juuri maalattu ja taisimme mennä sisällekin väärästä ovesta. :DPulsassa aika pysähtyy. Kaupungin hälinä ei tänne asti ulotu. Viereisen pöydän nainen kertoo, että hän on tullut työpäivän jälkeen hetkeksi hengähtämään. Miten etuoikeutettu hän onkaan. Pieni irtiotto on näin lähellä. Ja juuri tällaisia paikkoja me tarvitsemme arjen vaatimusten keskellä.


Asiakas saa valita kauniiden kuppien joukosta mistä kupista kahvinsa haluaa nauttia. Minä valitsin Greengaten vaaleanpunaisen ruusumukin johon rakastuin. Harmi, että tuota kuppia ei ollut putiikissa saatavilla. Kahvin kanssa nautimme niin herkullista sitruunapiirakkaa ja mansikka-kinuskikakkua.


Kahvit nautittuamme lähdimme tutkimaan putiikin ihmeellistä maailmaa. Itselleni löysin harmaan ruusukuvioisen Greengaten kahvimukin.
Tänne on päästävä uudestaan!Sillä välin nautitaan Taitokorttelin miljööstä, jossa on aavistus jotain samaa.


Facebook sivuillani on menossa arvonta, jossa arvon lahjakortin Joensuussa sijaitsevaan Kauppaneuvoksen kahvilaan kun sivustollani on 50 tykkäystä. Onnea arvontaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti