Pages

sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Muodin huipullaViikonloppuna järjestettiin Helsingin kaapelitehtaalla Gloria Fashion show, joka viime vuonna juhli 10v taivaltaan.

Minä ja ystäväni olimme tänä vuonna tuolla tapahtumassa ihka ensimmäistä kertaa. Saavuimme mallimaailman tapaan viime hetkillä tilaisuuteen. Saimme pullot shamppanjaa ja se kieltämättä oli kirsikkana kakun päällä.


Seuraavaksi suuntasimme muotinäytökseen ja saimme hyvät paikat, josta nauttia illan showsta.

Jokaiselle vieraalle oli varattu oma laadukas Goodie bag, jossa oli tuotenäytteitä. Näytöksen aikana pääsimmme katsastamaan syysmuodin uudet tuulet Ted Bakerilta, Nansolta, Eurokankaalta, Marimekolta ja Tommy Hilfigeriltä muutamia mainitakseni.

Ted Baker on oma suosikkini upeiden kukkakuosiensa ansiosta. Eurokankaalle pisteet siitä, että oli otettu eri ikäisiä ja ei niin tyypilliä mallivartaloita mukaan. Ehkä mallimaailma onkin pienen muutoksen tilassa kun pikku hiljaa alkaa malleinakin olemaan meitä tavallisia naisia selluliitteineen kaikkineen. Ja se on ilman muuta juuri oikea suunta.

Tämän syksyn muodissa näkyi edelleen olevan turkista, väreistä kirkas punainen näkyy olevan nyt pinnalla samoin kimallus on se juttu, mikä sopii kaltaiselleni harakalle vallan mainiosti. ;)

Itse muotinäytöksestä parhaiten jäi mieleen yksi malli, joka otti yleisön haltuun leikittelevällä tyylillä: silmissä pilkettä ja mahtavaa positiivista energiaa. En voinut muuta kun loppupuolella nauraa ääneen hänen kuplivalle ilolleen. Me suomalaiset voisimme ottaa tuosta asenteesta mallia.

Välillä tuli tunne kuin olisi ollut huippumalli haussa- ohjelman kulisseissa kun pääsi kurkistamaan tuota catwalk meininkiä. Miten näin amatöörinkin silmään pisti tuo kävely, miten huonoryhtistä ja paikoitellen jäykkääkin kävely välillä oli.

Yksi näytöksen kohokohta oli minun ja monen muunkin mielestä Valtteri Torikan esitys Kuin taivaisiin. Ihana Katedraalin kokoinen ääni ja charmikas mies.

Näytöksen jälkeen pääsimme nauttimaan ihanasta jäätelöstä Magnumin pisteellä. Tuo herkku oli kyllä kaiken sen jonottamisen arvoinen.


Visuaalista silmää tilojen stailaus miellytti kovasti. Paikalla oli myös eri tuote-esittelyjä. Autoesittelyn kohdalla mietittiin, että onko kohderyhmä oikea, vaikka autot upeita olivatkin. Voihan se toki olla, että sillä oli ajateltu mahdollisia mies vieraita. Toki veikkaan, että yksikään mies ei siellä vapaaehtoisesti ollut niin vastenmielisesti siellä plärättiin puhelimia ja otettiin tyttöystävistä huokaillen kuvasaastetta.:D

Ihana ilta kaikin puolin ja tänne on ehdottomasti tultava uudelleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti