Pages

tiistai 10. lokakuuta 2017

Mitä kuuluu timmille mimmille?

Timmin mimmin matka alkoi energiaa puhkuen ja suurella päättäväisyydellä. Oli hienot välietappi palkinnot suunnitteilla, ja sitten iski syksyn harmaus ja flunssa siihen kuin kirsikkana kakun päälle.
Kotisohva alkoi houkuttelemaan lenkkipolkua enemmän, ja lohtu syyssateisiin löytyi suklaasta ja muista syntisistä herkuista. Herkkujen lisääntyessä hävisi sitten viimeinenkin energia ja housut ovat alkaneet uhkaavasti kiristellä. Kyllä sillä ruokavaliolla on niin iso merkitys, ja väsyneenä siihen ei ole tullut tarpeeksi panostettua.Tänään uskaltauduin pitkän tauon jälkeen salille ja jo päivällä oli ihana odottava tunnelma. Jos salille mennessä oli väsynyt olo, niin kyllä se liikunta vaan aina myös ne akutkin lataa. Miten vaikeaa se onkin saada itsensä välillä varsinkin näillä sateilla liikkeelle, mutta ikinä en ole katunut, että tuli mentyä.Notkahduksia tulee meille kaikille, se on vain inhimillistä. On vain löydettävä sieltä se kultainen lanka uudestaan. En metsästä enää tiettyä vaakalukemaa, vaikka kaikilla meillähän on ne viimeiset viisi kiloa haaveissa. Toki edelleen  minulla on pieni  porkkana, joka antaa minulle syyn lähteä liikkumaan. Kaikesta tästä huolimatta minun tavoite on päästä balanssiin ja voida hyvin.


Tässä kuvassa painan 10 kg vähemmän kuin tänä päivänä. Voin käsi sydämellä sanoa, että tänä päivänä peilistä katsoo onnellisempi Kirsikka makkaroista huolimatta.
Matka tähän ei ole ollut helppo ja tänäkin päivänä kamppailen siitä, voinko liikkua ilman suurempia tavoitteita. Nettivalmennukset eivät ole avain onneen, vaikka monelle varmaan toimivat. Toki onhan niissä paljon hyvääkin. Ennen kun sen reitin valitsee täytyy olla varma siitä, että muut palaset elämässä ovat kohdallaan.

Miten ihanaa se onkin hemmotella itseään sillä suklaalla, mutta kun oppisikin sen, että se itsensä hemmottelu voi olla muutakin kuin syötävää. ;) Miten sinä hemmottelet itseäsi?
Tänään minä  aion hemmotella itseäni käymällä yksin saunassa kynttilänvalossa ja lakata kynnet.

Muistetaan naiset olla armollisia itsellemme!

Rakkaudella Kirsikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti